Дуже-дуже гаряче - Юлія Саніна приголомшила українців спокусливими фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дуже-дуже гаряче - Юлія Саніна приголомшила українців спокусливими фото

Дуже-дуже гаряче - Юлія Саніна приголомшила українців спокусливими фото
Джерело:  online.ua

Солістка одного з найпопулярніших українських гуртів The Hardkiss Юлія Саніна, до якої зараз прикуто багато уваги через її рішення брати участь в новому сезоні шоу "Танці з зірками", порадувала фанатів новими фото. Зірка опублікувала в мережі ефектні кадри з нової фотосесії, який приголомшили українців. Нові знімки Саніної масово коментують користувачі мережі - вони назвали артистку незаконно красивою, передає ONLINE.UA.

Юлія опублікувала на своїй сторінці в Instagram відразу кілька кадрів. Для фотосесії Саніна позувала в оригінальному вбранні з чорним корсетом від українського бренду J'AMEMME, марку якого заснувала українська дизайнерка Юлія Ярмолюк в 2017 році.

"А Ви все дражните нас? Ці фото зводять з розуму; Аааа, це просто гармата; Дуже-дуже гаряче! Ви незаконно красива!; Нереально крутий образ ! Мабуть новий кліп скоро; Краще, ніж Ви, я вже нікого не побачу; Не можна ж так раптово! Попереджати хоча б треба, а то нерви і очі не витримують від такої краси! ", - масово коментують українці нові фото Юлії Саніної.

Як відомо, наставником Юлії Саніної на танцювальному проекті "Танці з зірками" стане хореограф Дмитро Жук, який вже в четвертий раз буде брати участь в цьому шоу. Юля вважає, що їй пощастило з Жуком, так як він не тільки найкращий і стильний танцюрист проєкту, але і класний учитель.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що група The Hardkiss вразила новим потужним кліпом "Гора". Головну роль в кліпі зіграла фронтвумен гурту Юлія Саніна, яка постала в відео в декількох несподіваних образах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?