Втрати попри перемир'я - шокуючі новини надійшли з Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Втрати попри перемир'я - шокуючі новини надійшли з Донбасу

Втрати попри перемир'я - шокуючі новини надійшли з Донбасу
Джерело:  online.ua

Двоє українських військовослужбовців отримали поранення під час служби в зоні Операції Об'єднаних сил. Причиною інциденту став вибух неідентифікованого пристрою між двома опорними пунктами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр ООС у Facebook.

За офіційними даними, поранених госпіталізували.

"Сьогодні, 25 серпня, під час пересування між взводними опорними пунктами двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої. Воїнів було оперативно доставлено до медичного закладу та надано кваліфіковану допомогу лікарів", - пояснили у штабі.

Наразі стан кожного з поранених оцінили як задовільний. На місці інциденту почали роботу представники керівного складу бригади й робочої групи військової служби правопорядку Збройних сил.

Нагадаємо, з 27 липня в зоні ООС став чинний новий режим припинення вогню. Упродовж майже місяця з тієї доби бійці українських підрозділів, які перебувають на Донбасі, не зазнали жодних втрат, за офіційними даними, через обстріли ворога. Утім, бойовики все ж таки подекуди порушують перемир'я поодинокими пострілами.

Нещодавно також стало відомо, що один боєць ООС отримав смертельні поранення від ураження вибуховим пристроєм. Інший військовослужбовець, який знаходився поряд, потрапив до шпиталю.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський виступив з неочікуваною заявою — він переконаний, що нормандська зустріч за участі очільника Кремля Путіна відбудеться до кінця вересня.

В ОПУ наголосили, що лідер "звернув увагу на прогрес", що "наближає проведення чергової зустрічі нормандської четвірки на рівні лідерів держав".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?