Кеті Перрі та Орландо Блум вперше стали батьками - чарівне фото розчулило мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кеті Перрі та Орландо Блум вперше стали батьками - чарівне фото розчулило мережу

Кеті Перрі та Орландо Блум вперше стали батьками - чарівне фото розчулило мережу
Джерело:  online.ua

Найкрасивіша та найвідоміша пара Голлівуду, актор Орландо Блум та співачка Кеті Перрі, вперше стали батьками - талановита артистка народила дівчинку. Ба більше, зіркова родина вирішила не приховувати, як назвала первістка. Окрім цього, Кеті та Орландо вже навіть опублікували перше фото новонародженої донечки. Що цікаво, перша світлина з'явилася на інстаграм-сторінці організації UNICEF, послами якої є Орландо Блум і Кеті Перрі. Зіркова пара повідомила, що у них народилась дівчинка, яку назвали Дейзі Дав. Обличчя донечки вони вирішили поки не показувати, однак поширили чорно-білу світлину, на якій видно ручку малятка, передає ONLINE.UA.

"Ми сповнені любов'ю і тішимось безпечному і здоровому народженню нашої дочки", – поділилися з фанатами Орландо та Кеті.

Варто зазначити, що вперше про вагітність американської співачки стало відомо в березні 2020 року. Тоді красуня представила кліп до пісні Never Worn White, в якому засвітила округлий живіт. Трішки пізніше Кеті Перрі зі своїм коханим Орландо Блумом підтвердили чутки, що очікують на появу першої спільної дитини. Пара не приховувала радості та зізналась, що вони стануть батьками дівчинки.

Зіркові колеги пари та віддані фанати уже активно коментують першу світлину з новонародженою донечкою.

"Це найбільше щастя в житті будь-якої людини!; ми дуже раді за вас; ось і почалося нове життя - хай воно буде чудовим для вас усіх; я плачу - це так мило; важко уявити, якою ж красивою буде ця дівчинка; вітаю, ви найкращі!", - коментують фото в мережі.

Як відомо, закохані зустрічаються уже 4 роки. Влітку цього року вони планували одружитись, однак весілля довелось перенести  через пандемію коронавірусу. Анонімні джерела повідомляли, що це рішення та і самоізоляцію Кеті Перрі пережила нелегко: зірка часто плакала та боролась із депресією.

"Іноді я не знаю, що гірше: намагатися уникнути зараження вірусом або хвиль депресії, які приходять з цими новими нормами", - зізналася співачка.

Варто зазначити, що для Орландо Блума та Кеті Перрі донька стала першою спільною дитиною. Окрім цього, актор має сина від моделі Міранди Керр.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в родині відомого американського співака і актора Джастіна Тімберлейка відбулася несподівана подія — його дружина, Джессіка Біл, народила сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?