Ніхто не очікував: The Hardkiss та Монатік підірвали мережу спільним хітом "Кобра"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ніхто не очікував: The Hardkiss та Монатік підірвали мережу спільним хітом "Кобра"

Ніхто не очікував: The Hardkiss та Монатік підірвали мережу спільним хітом "Кобра"
Джерело:  online.ua

Український гурт The Hardkiss та талановитий артист Монатік неочікувано для всіх представили спільну пісню "Кобра". Окрім того, 27 серпня вони опублікували атмосферний кліп до треку, який миттєво привернув увагу відданих фанатів. Що цікаво, авторами пісні стали фронтвумен колективу Юлія Саніна та її чоловік Валерій Бебко. До співпраці вони запросили Монатіка, якого також можна побачити у яскравому кліпі "Кобра". Видовищний та дещо містичний ролик оприлюднили на ютуб-каналі гурту The Hardkiss, передає ONLINE.UA.

Кліп справді вразив українських меломанів, адже за сюжетом Юлія Саніна зваблює Монатіка. Для зйомок кліпу вона обрала ефектний образ: артистку можна побачити у яскравому костюмі з накидкою та афрокосичками. Окрім цього, символічно у кліпі показали і змію.

"Небезпечна любов... Найпотужніший музичний поцілунок! Я отримав величезне задоволення від роботи і просто вас обожнюю, хлопці! Ви прекрасні і безмежно талановиті… У цьому році не можна бути одному! Я переконався в цьому під час карантину і остаточно вирішив, що особисто для мене це буде рік експериментів і колаборацій! Коли, якщо не зараз?", – прокоментував нову яскраву роботу Монатік.

Дивіться кліп до пісні The Hardkiss та Монатіка "Кобра": відео

"Шикарний фіт! Один з найкращих у Хардів та Монатіка; Вауууу, просто вау! Це неймовірно, Монатік розкрився для мене з іншого боку, Юля - богиня. Дякую вам за українське); Півгодини назад вперше почула пісні і вже раз 10 послухала.Це прекрасна пісня та просто неймовірне виконання двух дуже талановитих людей; Здається, це новий рівень, як і в звучанні, так і кліп прооооосто космічний!!! АААА, не вірю своїм очам, настільки це все бомбезно; такого точно ніхто не очікував", - ділять враженнями українці в соцмережах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  актор Орландо Блум та співачка Кеті Перрі, вперше стали батьками — уже відома стать дитини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?