Постол програв Раміресу чемпіонські титули - повне відео видовищного бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Постол програв Раміресу чемпіонські титули - повне відео видовищного бою

Постол програв Раміресу чемпіонські титули - повне відео видовищного бою
Джерело:  online.ua

В ніч з 29 на 30 серпня в Лас-Вегасі на арені MGM Grand відбувся довгоочікуваний бій літа відразу два титули чемпіона світу за версіями WBO і WBC, за які боролися українець Віктор Постол і американець Хосе Рамірес. Бій тривав усі 12 раундів, але за його результатами українець програв американцеві чемпіонські титули - перемогу за очками судді віддали Раміресу. Повне відео видовищного бою Постол - Рамірес можна подивитися на ONLINE.UA.

З першого раунду бою Рамірес захопив ініціативу, але вже в другому раунді Постол почав активно атакувати суперника. В результаті перша половина бою вийшла абсолютно рівною для боксерів, але в сьомому раунді Рамірес дістав українця лівим хуком і переломив хід поєдинку на свою користь. Незважаючи на це, Постолу вдалося виграти десятий раунд і нав'язати рівний бій Раміреса до кінця поєдинку. Але все ж американцю вдалося зберегти чемпіонські титули за собою - судді присудили перемогу Раміресу рішенням більшості 114:114, 115:113, 116:112.

Бій Постол - Рамірес 29 серпня: повне відео

Як відомо, на професійному рингу Постол провів 34 бої, з яких 31 раз переміг і три рази зазнав поразки, включаючи програш Раміресу. На рахунку Раміреса немає жодної поразки. Він провів 26 боїв і здобув стільки ж перемог, з них 17 нокаутом.

Нагадаємо, Віктор Постол вже був чемпіоном світу за версією WBC в період з 2015 по 2016 рік. Він виграв престижний титул в жовтні 2015 року у аргентинця Лукаса Мартіна Матісса, але вже в наступному бою програв його американцеві Терренсу Кроуфорду. Перемога над французом Мохамедом Мімуном зробила українця обов'язковим претендентом на титул WBC і Постол сподівався перемогти цей бій, який вважав найважливішим у своїй кар'єрі.

Раніше ONLINE.UA публікував відео церемонії зважування перед боєм Постол - Рамірес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?