Спільний трек Тіни Кароль з репером Snoop Dogg - як світ відреагував на довгоочікувану прем'єру
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Спільний трек Тіни Кароль з репером Snoop Dogg - як світ відреагував на довгоочікувану прем'єру

Спільний трек Тіни Кароль з репером Snoop Dogg - як світ відреагував на довгоочікувану прем'єру
Джерело:  online.ua

Зірка української музичної сцени Тіна Кароль та всесвітньо відомий американський репер Snoop Dogg нарешті представили свою спільну композицію “Blow Your Mind”, яка майже для всіх фанатів стала справжньою несподіванкою. Прем’єра довгоочікуваного lyric-video відбулася у п’ятницю, 28 серпня, на ютуб-каналі Privilege RnB. Варто звернути увагу на те, що через пандемію коронавірусу артистам не вдалося зняти кліп. Кароль зізналася, що в сучасних умовах "кривлятися в скайпі" обоє не хотіли. Наразі також відомо, що продюсером та аранжувальником синглу виступив R&B-виконавець Luca Dayz, передає ONLINE.UA.

За словами талановитої української співачки, вона впродовж своєї кар'єри багато працювала над тим, щоб вітчизняні виконавці були конкурентноспроможними на західному ринку, а не лише на Батьківщині. Тіні Кароль нарешті вдалося це зробити, адже Snoop Dogg - один із найвідоміших реперів планети. Варто звернути увагу на те, що ця колаборація - справжній прорив та абсолютно новий рівень для української артистки.

"Я сиділа вдома, задзвонив телефон. І мені говорять, що у нас для тебе чудова новина, у нас буде співпраця зі Snoop Dog. А потім мені кажуть, у тебе є одна година, щоб записати свій шматок, вигадати музику, слова і так далі", - розповіла Тіна Кароль.

Фанати артистів миттєво відреагували на спільну роботу української діви та американського репера.

"Tina is without doubt one of the greatest DIVA; Добрий день всім, а Вам, Тіна, великих світових перемог...; класний трек! навіть не віриться, що Тіна змогла досягти цієї вершини! Молодчина;  Із хорошого була тільки Тіна; це новий рівень - наша гордість; Тіна, вони засмічують цей кліп, вони там лишні... вашої особистої енергетики бракує.. мені не сподобалось; Дуже крута пiсня; вам би ще з Аріаною Гранде заспівати - це буде просто бомба; Тіна показала світу, що набагато краща, ніж декілька американських артистів; Snoop Dog у своєму стилі", - діляться враженнями фанати артистів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український гурт The Hardkiss та талановитий артист Монатік неочікувано для всіх представили спільну пісню "Кобра".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?