Стала жертвою зґвалтування - зірка "Гаррі Поттера" шокувала неочікуваним зізнанням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стала жертвою зґвалтування - зірка "Гаррі Поттера" шокувала неочікуваним зізнанням

Стала жертвою зґвалтування - зірка "Гаррі Поттера" шокувала неочікуваним зізнанням
Джерело:  online.ua

Британська акторка Джессі Кейв, яка у фільмах про чарівника Гаррі Поттера зіграла Лаванду Браун, неочікувано для всіх зізналася, що стала жертвою насильства у 14 років. Варто зазначити, що зараз Джессі уже 33. За словами зірки, вона постраждала від дій її тренера з тенісу. У подкасті We Can not Talk About That Right Now акторка вирішила розказати про ситуацію, яку вона досі не може забути. У 14-річному віці дівчинка займалась тенісом та повністю довіряла своєму тренеру, поки він не скористався нею. Після інциденту чоловік потрапив до в'язниці, передає ONLINE.UA.

"Я вважаю, що зґвалтування в 14 – це дуже погано. Коли це зробив твій тренер з тенісу, якому ти довіряєш, який користується своєю владою... Мене використали, а він у результаті потрапив до в'язниці", – розповіла зірка поттеріани.

За словами зірки, цей випадок дуже вплинув на її життя. Джессі Кейв переконана, що їй пощастило набагато більше ніж іншим дівчатам, адже це не знищило її. Однак на відновлення психологічного стану у неї пішло дуже багато часу.

"Багато часу пішло на те, щоб відновитися. І мій сексуальний досвід, і розвиток сексуального життя – все пішло зовсім іншим шляхом. Я все ще відчуваю наслідки того часу. Я це усвідомлюю тільки 18 років по тому", - наголосила Джессі Кейв.

Наразі відомо, що акторка перебуває у шлюбі зі стендап-коміком Альфі Брауном і має двох дітей – сина Донні і доньку Марго. Окрім того, зазначається, що жінка очікує на появу третьої дитини. У фільмах про "Гаррі Поттера" вона знімалась у 2009-2011 роках. Тоді їй було майже 20 років.

Джессі Кейв у ролі Лаванди Браун та в реальному житті

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий голлівудський актор, який прославився після ролі Люціуса Малфоя у серії фільмів про Гаррі Поттера, приголомшив усіх свої відданих фанатів неочікуваним зізнанням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?