Кваліфікація Ліги чемпіонів - Динамо дізналося першого опонента
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кваліфікація Ліги чемпіонів - Динамо дізналося першого опонента

Кваліфікація Ліги чемпіонів - Динамо дізналося першого опонента
Джерело:  online.ua

Жеребкування третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів відбулося у понеділок, 31 серпня, у швейцарському місті Ньйон. Згідно з його результатами, київське "Динамо" зустрінеться на полі з нідерландським "АЗ" (Алкмаар). Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані УЄФА.

3-й кваліфікаційний раунд — це лише один матч. На переможця чекатиме плей-офф Ліги чемпіонів, а от той, їхто програв, отримає місце в плей-офф Ліги Європи.

"Серед команд, які дізналися своїх суперників у найпрестижнішому клубному турнірі Старого Світу, було й київське "Динамо". Серед потенційних суперників "біло-синіх", які опинилися серед сіяних при жеребкуванні, значилися три клуби – "АЗ" (Алкмаар, Нідерланди), ПАОК (Салоніки, Греція) та "Рапід" (Відень, Австрія)", - наголосили в пресслужбі київської команди.

Нагадаємо, проведення матчів згаданого раунду кваліфікації передбачається з 15 до 16 вересня.

Попередній сезон Ліги чемпіонів та Ліги Європи ледь не опинився зірваним через карантин, який ввели для подолання глобальної епідемії. Кілька місяців тривала пауза між матчами європейських клубних турнірів, їх дограли лише в серпні у стислому форматі.

Це було необхідно для відпочинку гравців та підготовки до початку наступного сезону 2020/21.

Для "Динамо" цей матч стане першим міжнародним випробуванням після призначення Мірча Луческу головним тренером. До того кияни розгромили "Шахтар" 3:1, який колись тренував румунський експерт.

Як повідомляв ONLINE.UA, Мірча Луческу стверджує, що "Динамо" під його тренерством здолав донецький "Шахтар" попри негатив навколо призначення. Команда перемогла в дербі навіть в умовах очевидної переваги опонентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?