Хочу ввійти в історію - Неймар вразив заявою про своє майбутнє
Категорія
Спорт
Дата публікації

Хочу ввійти в історію - Неймар вразив заявою про своє майбутнє

Хочу ввійти в історію - Неймар вразив заявою про своє майбутнє
Джерело:  online.ua

Бразильський нападник Неймар, який виходить на поле за французький ПСЖ, розкрив плани на свою кар'єру. Він стверджує, що не планує залишати згадану команду попри усі чутки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на журнал Paris Team.

За словами футболіста, він не планує переходити до "Манчестер Сіті", де вже незабаром може опинитися аргентинська зірка Ліонель Мессі.

"Я залишаюся в ПСЖ. Є бажання повернутися в фінал Ліги чемпіонів і перемогти в ньому. Хочу увійти в історію клубу, ця думка мотивує мене. Мені подобається вигравати трофеї, особливо після важких матчів. Єдина думка, найважливіша — перемога в Лізі чемпіонів разом з партнерами по команді", - зауважив Неймар.

Він пояснив, йому не цікаві індивідуальні нагороди — які, наприклад, колекціонує Кріштіану Роналду, його ціль — це командна гра та відповідні досягнення. Футболіст додав, Що намагався віддавати команді так багато, скільки умів.

"Минулого літа був важкий період, але я не став підводити самого себе. Я знав, з чим мені доведеться зіткнутися після повернення на поле, але намагався налаштуватися на те, щоб показувати навіть більше ніж максимум. І тоді все пішло в потрібному напрямку... Сподіваюся, що ПСЖ продовжить зростати. Ми хочемо вигравати ті трофеї, яких у нас ще не було. Це дозволить увійти в історію футболу", - резюмував нападник.

Нагадаємо, у фіналі Ліги чемпіонів ПСЖ вийшов на поле проти мюнхенської "Баварії". Німці отримали перемогу в напруженому матчі, однак до того паризька команда отримала національні трофеї.

Як повідомляв ONLINE.UA, між аргентинським форвардом Ліонелем Мессі й керівництвом"Барселони" триває конфлікт навколо виходу футболіста з клубу. Незабаром він може провести нові переговори щодо переходу в "Манчестер Сіті".

За оприлюдненими даними, переговори перш за все вестиме агент гравця та його батько Хорхе Мессі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?