Їх не згадає історія - Зеленський шокував заявою про "слуг народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Їх не згадає історія - Зеленський шокував заявою про "слуг народу"

Їх не згадає історія - Зеленський шокував заявою про "слуг народу"
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський під час промови на з'їзді нардепів "Слуги народу" дорікнув окремим представникам партії у Верховній Раді. Український лідер буквально назвав їх "мікробами". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ президента.

З'їзд "слуг" відбувся у понеділок, 31 серпня. Його здебільшого присвятили жовтневим місцевим виборам.

"Деякі люди забули, як вони сюди потрапили і для чого. Це теж є. Вони мікроби, вони бактерії в вашому здоровому організмі, але, на щастя, їх дуже мало, і вони слабкі. І я впевнений, що ми не помітимо їх на шляху до успіху. І їх ніколи не згадає історія, навіть не згадає їхніх імен", - стверджує Зеленський.

Нагадаємо, "Слуга народу" стала першою фракцією в історії незалежного українського парламенту, яка здатна де-факто "одноосібно" ухвалювати рішення, оскільки має більшість депутатських мандатів.

Водночас з початку каденції 9-го скликання Ради з'ясувалося, що найбільша фракція також поділяється на різні групи, які можуть "бойкотувати" окремі законопроєкти — так само як партнери по парламентським коаліціям у минулому.

Сама назва партії та відповідної фракції — це назва серіалу, в якому Зеленський зіграв головну роль, шкільного вчителя, що неймовірним чином виграв президентські вибори.

Місцеві вибори заплановані на неділю 25 жовтня, голосування відбудеться по всій Україні, за винятком окупованих районів та прифронтових зон.

Як повідомляв ONLINE.UA, на з'їзді партії "Слуга народу" 31 серпня розкрили кандидатів у мери найбільших міст України на місцеві вибори. Серед згаданих осіб — чинні народні депутати, депутати місцевого рівня, діячі культури, бізнесмени. Повний список стосовно обласних центрів та кількох інших значущих міст — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?