Ілон Маск приголомшив світ своєю новою ідеєю - що замислив винахідник
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск приголомшив світ своєю новою ідеєю - що замислив винахідник

Ілон Маск приголомшив світ своєю новою ідеєю - що замислив винахідник
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський бізнесмен та винахідник Ілон Маск та його компанія SpaceX не втомлюються дивувати світ своїми сміливими планами на майбутнє. Цього разу легенданий підприємець офіційно повідомив, що всерйоз налаштований збудувати місто на Марсі. За його словами, для реалізації цих планів необхідно багато часу - Ілон Маск та його команда це прекрасно розуміють. З такою гучною заявою винахідник виступив під час віртуального саміту Humans to Mars. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Варто звернути увагу на те, що нещодавно компанія SpaceX обіцяла побудувати до 2050 року колонію на червоній планеті. Що цікаво, почати перевозити матеріали для зведення відповідних конструкцій мали намір вже у 2022 році. Ілон Маск звернув увагу на те, що доправити матеріали для будівництва простіше, ніж налаштувати роботу всіх систем життєзабезпечення для людини безпосередньо на Марсі.

"Ми повинні створити базу на Марсі, а потім побудувати місто і досягти того етапу, коли воно буде самодостатнім. Якщо у нас це вийде, то це буде дійсно великим досягненням", - наголосив американський винахідник.

Що цікаво, нещодавно Ілон Маск вперше вирішив реалістично оцінити свої шанси дожити до початку колонізації Марса. Він відверто зізнався, що, найймовірніше, не доживе.

"Я просто не доживу. Змінити ситуацію може збільшення швидкості технологічного прогресу", — каже мільярдер.

За словами бізнесмена, він чітко уявляє колонію як абсолютно автономну систему, яка повинна бути готовою жити і розвиватися без контактів з Землею.Вигахідник стверджує, що місто на Марсі повинне буде вижити, навіть якщо кораблі постачання перестануть прибувати з Землі з якої б то не було причини.

"Аби колонія стала самодостатньою, не можна упускати жодних дрібниць. Необхідно мати всі інгредієнти", - підкреслив Маск.

Як повідомляв ONLINE.UA, 28 серпня компанія Neuralink, співзасновником якої є очільник SpaceX і Tesla Ілон Маск, влаштувала презентацію чипа, який підключається до мозку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?