Це все Україна робить - Лавров виступив із безсоромними звинуваченнями
Категорія
Політика
Дата публікації

Це все Україна робить - Лавров виступив із безсоромними звинуваченнями

Це все Україна робить - Лавров виступив із безсоромними звинуваченнями
Джерело:  online.ua

Член команди очільника Кремля Володимира Путіна та міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров 2 вересня виступив з новою шокуючою заявою. Він почав стверджувати, що на території Білорусі знаходяться натреновані в Україні радикали. За словами скандального російського дипломата, їхньою головною метою є розгойдування ситуації в республіці і перенесення мирних протестів в гарячу фазу. Окрім того, Лавров назвав реформу Конституції Білорусі оптимальною для діалогу. Свою позицію з цього приводу очільник МЗС РФ озвучив за підсумками переговорів з білоруським колегою Володимиром Макеєм. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Ми також бачимо і знаємо достеменно ті речі, які не потрапляють на сторінки газет. Про тих людей, до яких кореспонденти наших видань, видань інших ЗМІ, не мають доступу, але які дуже зацікавлені, щоб ці мирні протести зірвалися в конфронтаційну спіраль. Є підтверджені дані про те, що подібна діяльність ведеться з території України. Там є і "Тризуб" Степана Бандери, і С-14, є "Національний корпус", є "Правий сектор". Всі ці структури активно займаються провокуванням радикальних дій в Мінську і інших містах Білорусі. Фінансують відповідні заходи, нацьковують тих, кого вони вважають перспективними екстремістськими лідерами, до того, щоб вони вносили силові елементи в те, що відбувається в ході демонстрацій в білоруській столиці ", - цинічно зазначив одіозний російський дипломат.

Сергій Лавров також почав запевняти, що в Україні знаходяться табори підготовки таких екстремістів, зокрема, у Волинській та Дніпропетровській областях.

"Ми сьогодні це обговорювали. Я впевнений, що наші спецслужби повинні цим займатися більш предметно. Вони (спецслужби РФ і Білорусі, - ред) в контакті один з одним перебувають. За нашими оцінками, близько 200 екстремістів натренованих на українській території зараз знаходяться в Республіці Білорусь ", - додав очільник МЗС РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда Олександра Лукашенка шокувала новою цинічною заявою про Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?