Відома голлівудська акторка виявилась агенткою ФБР під прикриттям - фанати приголомшені
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома голлівудська акторка виявилась агенткою ФБР під прикриттям - фанати приголомшені

Відома голлівудська акторка виявилась агенткою ФБР під прикриттям - фанати приголомшені
Джерело:  online.ua

Талановита голлівудська акторка Марісоль Ніколс, яку зробила всесвітньо відомою роль Герміони Лодж у популярному серіалі "Рівердейл", працювала спецагенткою ФБР під прикриттям майже 8 років. Варто звернути увагу на те, що 46-річна акторка Марісоль Ніколс протягом восьми років поєднувала зйомку в кіно з роботою. Вона знімалась в різних стрічках, де наскрізною темою був злочинний світ, але ніхто ніколи не здогадувався, що Марісоль працює в ФБР. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання Marie Claire.

Згідно з останніми даними, Ніколс почала працювати на США в 2012 році, коли почались проблеми з кінокар'єрою. Як вдалося дізнатися журналістам, красуня допомагала Федеральному бюро розслідувати злочини, повязані з педофілією та сексуальним рабством.

"На роботі вона часто грала роль матері-сутенерки, що зводить свою дитину з педофілом. А в інтернеті їй вдавалось зіграти роль дитини або підлітка, щоб натрапити на слід злочинця.Через те, що найчастіше сексуальне рабство поширене в країнах третього світу, Марісоль побувала практично у всіх куточках планети. Зараз її історією зацікавились багато телекомпаній в США. Зокрема, Sony Pictures Television починає розробляти проєкт, в якому Марісоль Ніколс стане продюсером і, можливо, зіграє головну роль", - йдеться в повідомленні.

На цю неочікувану новину миттєво відреагували віддані фанати голліудської акторки.

"Ох і пристрасті! Складно в це повірити; найкрасивіша агентка ФБР в історії; я б ніколи й не подумав; про її життя тепер дійсно потрібно знімати фільм; красива, розумна та талановита - ідеальна жінка; у цієї крихітки життя моєї мрії; почала любити Марісоль ще більше", - діляться враженнями фанати у соціальних мережах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка фільмів про Гаррі Поттера неочікувано для всіх зізналася, що стала жертвою насильства у 14 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?