Дешевий трюк - у Зеленського жорстко поставили Путіна та Лаврова на місце
Категорія
Політика
Дата публікації

Дешевий трюк - у Зеленського жорстко поставили Путіна та Лаврова на місце

Дешевий трюк -  у Зеленського жорстко поставили Путіна та Лаврова на місце
Джерело:  online.ua

2 вересня скандальний російський дипломат та представник команди Володимира Путіна, Сергій Лавров, накинувся на офіційний Київ із новими абсурдними звинуваченнями. Очільник МЗС РФ неочікувано для всіх заявив, що на території Білорусі знаходяться натреновані в Україні радикали. Він також цинічно зазначив, що їхньою головною метою є розгойдування ситуації в республіці і перенесення мирних протестів в гарячу фазу. На ці закиди миттєво відреагував український дипломат та глава МЗС Дмитро Кулеба. Член комнади Володимира Зеленського назвав "плодом хворобливої фантазії" заяву Лаврова про "200 екстремістів, підготовлених в Україні", що дестабілізують ситуацію в Білорусі. Свою позицію він озвучив на сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Не хочеться навіть коментувати цю маячню. Але в рамках боротьби з російською дезінформацією чітко буквально п’ять тез по темі: 200 українських екстремістів, яких Україна начебто направила до Білорусі для дестабілізації ситуації, і табори з підготовки екстремістів в Україні є плодом хворобливої фантазії тих, хто надав такі дані моєму російському колезі Сергію Лаврову", - наголосив український дипломат.

Дмитро Кулеба вкотре звернув увагу на те, що наша країна не вела, не веде і не вестиме жодної підривної діяльності проти Білорусі, в той час як Кремль навпаки постійно повідомляє, що вже направив деяких своїх "фахівців" до Білорусі і готовий направити їх ще більше.

"Намагання Росії представити своїх зелених чоловічків в Білорусі як українських екстремістів - це дешевий і програшний трюк. І головне: Воістину, як каже прислів'я: "злодій кричить - тримайте злодія", - підкреслив Дмитро Кулеба.

Варто звернути увагу на те, що Лавров почав стверджувати, що в Україні знаходяться табори підготовки екстремістів, зокрема, у Волинській та Дніпропетровській областях.

"За нашими оцінками, близько 200 екстремістів натренованих на українській території зараз знаходяться в Республіці Білорусь ", — запевняв раніше російський дипломат.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Путін та Лукашенко вирішили завдати удару у відповідь на дії країн Балтії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?