Google підготував неочікуваний сюрприз для українців - що відомо
Категорія
Технології
Дата публікації

Google підготував неочікуваний сюрприз для українців - що відомо

Google підготував неочікуваний сюрприз для українців - що відомо
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Google неочікувано для всіх повідомила, що запустила стартап-програму Google for Startups: Growth Academy. Варто звернути увагу на те, вона орієнтована на розробників мобільних додатків з України та Білорусі. Що важливо розуміти, набір на програму вже розпочато. Оголошення про набір оприлюднили на офіційному блозі Google-Україна. Ця програма має допомогти стартапам прискорити розвиток свого бізнесу, передає ONLINE.UA.

Наразі відомо, що Growth Academy – це онлайн-програма, яка триватиме з вересня по грудень 2020 року. Учасники пройдуть навчальний цикл у таких темах:

  • Розвиток

  • Ріст

  • Монетизація.

Варто звернути увагу на те, що навчання буде проходити англійською мовою. Окрім того, наголошується, що студенти отримають змогу прослухати вебінари з виступами експертів, а також отримають індивідуальні консультації зі спікерами та фахівцями Google.

Вимоги до стартапів:

  • Вони мають вести бізнес з України або Білорусі;

  • Проєкти повинні працювати над розробкою мобільних додатків;

  • Важливо, що працювати учасники мають над неігровими додатками: також вони вже повинні мати готовий прототип (першу версію);

  • Додаток має бути завантажений в App Store/Play Store/Test Flight (завантажений додаток повинен мати рейтинг не нижче 4 зірки).

Нещодавно стало відомо, що компанія Google без особливого афішування запустила новий сервіс – соціальну мережу під назвою Keen. Що важливо розуміти, це по суті це аналог соціального сервісу Pinterest, тільки з підключенням штучного інтелекту. Про старт роботи нової соціальної мережі від Google стало відомо з офіційного блогу компанії. Наразі відомо, що розробкою і дизайном сервісу Keen займалася команда фахівців під назвою Area 120 — це внутрішній інкубатор Google, який створює експериментальні додатки й сервіси.

Як повідомляв ONLINE.UA,  користувачі соціальних мереж помітили дивну особливість додатка  Instagram для iOS. За їхніми словами, додаток використовує камеру смартфона увесь час.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?