Нова жертва - шокуючі новини надійшли від штабу ООС
Категорія
Події
Дата публікації

Нова жертва - шокуючі новини надійшли від штабу ООС

Нова жертва - шокуючі новини надійшли від штабу ООС
Джерело:  online.ua

До боротьби з пожежами, які спалахнули в окремих районах Луганської та Харківської областей, залучили військовослужбовців та авіацію. Штаб Операції Об'єднаних сил на другий день ліквідації розкрив невтішні подробиці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр штабу.

За офіційними даними, донедавна військовослужбовець вважався безвісти зниклим.

"Із сумом повідомляємо, що під час ліквідації пожежі на Луганщині, загинув старшина Артем Бондаренко, якого вважали безвісти зниклим. Тіло військовослужбовця знайшли під завалами бліндажа. Як стверджують побратими, в той час коли вони гасили пожежу, що стрімко наближалася до позицій, Артем займався евакуацією військового майна", - наголосили в штабі ООС.

Командування виступило з офіційними співчуттями до родини й усіх близьких загиблого.

Нагадаємо, потужне полум'я спалахнуло одразу у двох регіонах напередодні у середу, 3 вересня. Президент Володимир Зеленський, який того ж дня відвідував Харківщину, розпорядився скликати термінову нараду.

До місця подій раптово спрямував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який наступного дня проінформував, що для подолання полум'я влада залучила навіть авіацію. Відповідно до моніторингу з повітря, 3 вересня вогонь вже не загрожує населеним пунктам, хоча до того він знищив кілька домівок — вже йдеться обговорення щодо компенсації людям.

Як повідомляв ONLINE.UA, ДСНС, військовослужбовці та МВС вже другий день бореться проти полум’я, що спалахнуло на Луганщині та Харківщині. Штаб Операції Об’єднаних сил побачив у масштабному інциденті ознаки підпалу. Приголомшливі подробиці щодо пожеж — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?