Такого ніколи ніхто не бачив - опубліковані нові захоплюючі фото Місяця
Категорія
Технології
Дата публікації

Такого ніколи ніхто не бачив - опубліковані нові захоплюючі фото Місяця

Такого ніколи ніхто не бачив - опубліковані нові захоплюючі фото Місяця
Джерело:  online.ua

Американський астрофотограф Ендрю МакКарті здивував світ новими захоплюючими фото Місяця - подібних знімків, на яких можна розглянути поверхню супутника Землі в найдрібніших деталях, ще ніколи ніхто не бачив. Автор фотографій об'єднав понад 24 тисяч знімків Місяця зі свого телескопа, щоб отримати фото найвищої якості у роздільній здатності 85 Мп. Користувачі мережі назвали знімки неймовірними, передає ONLINE.UA.

"Ви ніколи не бачили такий Місяць, тому що з Землі це неможливо, так як до нашої планети завжди буде звернена одна і та ж сторона. Поєднавши мої власні фотографії з даними, наданими НАСА, Лабораторією реактивного руху і LRO, я зміг створити симуляцію того, що ми побачимо, якби Місяць повернулася на 180°", - підписав нові фото Місяця астроном.

На сторінці автора, крім нових фото Місяця, є багато яскравих і цікавих фоторобіт, пов'язаних не тільки з супутником Землі, а й з іншими космічними об'єктами. Він фіксує наймасштабніші космічні події, які не завжди можна побачити з нашої планети. Серед робіт є знімки пролітаючого повз Землі Юпітера, метеорного потоку Персеїди і зображення далекого космосу, які захоплюють дух.

Нагадаємо, Місяць є єдиним природним супутником Землі. Кілька днів тому вчені Університету Мюнстера в Німеччині з'ясували, що Місяць трохи молодше, ніж вважалося раніше. Згідно з новими даними, супутник Землі сформувався 4,425 мільярдів років тому.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що NASA показало захід Сонця на інших планетах на неймовірних фото і відео, які не залишили байдужими жодної людини, яка їх побачила.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?