Україна проти Іспанії - де дивитися другий матч Ліги націй
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна проти Іспанії - де дивитися другий матч Ліги націй

Україна проти Іспанії - де дивитися другий матч Ліги націй
Джерело:  online.ua

Збірна України проведе вже незабаром другий матч після гучної перемоги над швейцарською національною командою. Українці вийдуть на поле проти іспанців у рамках Ліги націй. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані турніру.

Зустріч запланована на вечір у неділю, 6 вересня, о 21:45 за київським часом, команди зійдуться на мадридському стадіоні "Альфредо Ді Стефано". Ця арена служить домашньою для молодіжної збірної "Реала".

Транслюватиме новий матч Ліги націй телеканали "Україна" та "Футбол 1" - останній організує спеціальне включення з іспанського міста.

Україна наразі знаходиться в групі A4, разом з нею борються Швейцарія, Іспанія та Німеччина. Саме українці поки що очолюють дивізіон.

Нагадаємо, у другій половині дня 4 вересня українська збірна вже спрямує до Мадриду, де проведе кілька днів до поєдинку.

"До столиці Іспанії вирушають усі 27 футболістів, присутніх у таборі команди. Очікується, що політ триватиме близько трьох із половиною годин. Далеко від аеропорту Мадрид-Барахас збірна не від’їде: синьо-жовті розмістяться за 15 км від летовища — у готелі Eurostars Suites Mirasierra", - пояснили в Українській асоціації футболу.

Водночас через карантинні обмеження футболістам заборонили виходити за межі обраного готелю.

Ввечері у четвер, 3 вересня, українці вийшли на поле проти швейцарців. Вони отримали перемогу з рахунком 2:1.

Як повідомляв ONLINE.UA, головний тренер національної команди Андрій Шевченко назвав гру своїх підопічних чудовою. За його словами, гра відзначилася незначною кількістю порушень з обох боків. Колишній нападник збірної зауважив, швейцарська збірна стала своєрідним тестом для українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?