Це очевидна помилка - приголомшливі новини про конфлікт Мессі та Барселони
Категорія
Спорт
Дата публікації

Це очевидна помилка - приголомшливі новини про конфлікт Мессі та Барселони

Це очевидна помилка - приголомшливі новини про конфлікт Мессі та Барселони
Джерело:  online.ua

Хорхе Мессі нещодавно прибув до Іспанії для переговорів з керівництвом "Барселони" щодо свого сина, зіркового форварда, однак не відзначився якимись заявами. Нещодавно медіа оприлюднили його лист, в якому той критично говорить про клуб. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Marca.

За оприлюдненими даними, він буквально назвав неможливим для виконання пункт у контракті Мессі з "Барсою" про відступні. У разі розриву договору футболісту необхідно виплатити до 700 мільйонів євро — саме цю суму вимагають каталонці.

"Ми не знаємо, який саме контракт вони проаналізували та на яких підставах вони прийшли до висновку, що "положення про припинення" може бути застосовано в разі, якщо гравець вирішить використовувати одностороннє розірвання, починаючи з кінця сезону-2019/20. Це очевидна помилка з їхнього боку. Очевидно, що компенсація в розмірі 700 мільйонів євро, передбачених у зазначеному пункті, непридатна", - пояснив Мессі-старший.

Нагадаємо, вже тривалий час продовжується суперечка футболіста й керівництва клубу, за який він грав усю професійну кар'єру. Нападник невдоволений політикою президентства команди.

Мессі провів за "Барселону" безліч двобоїв з 2004 року, коли дебютував у її формі на полі. Під час матчів він відзначився понад 700 голами, отримав за кар'єру 6 "Золотих м'ячів" - рекордна кількість.

Як повідомляв ONLINE.UA, резонансна суперечка зірки футболу Ліонеля Мессі та іспанського клубу "Барселона" добігає кінця. Батько аргентинського футболіста напередодні провів переговори з керівництвом команди. За оприлюдненими даними, Хорхе Мессі залишився вкрай невдоволеним результатами зустрічі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?