Бій Ломаченка проти Лопеса - промоутери поділилися новими подробицями
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Ломаченка проти Лопеса - промоутери поділилися новими подробицями

Бій Ломаченка проти Лопеса - промоутери поділилися новими подробицями
Джерело:  online.ua

Бій між українським чемпіоном Василем Ломаченком та американцем Теофімо Лопесом запланований на 17 жовтня. Напередодні промоутери узгодили місце для зустрічі боксерів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням Fightnews.com.

За словами Боба Арума, очільника компанії Top Rank, бій відбудеться на арені MGM Grand у Лас-Вегасі.

Слід зауважити, що локація здатна вмістили до 12 тисяч людей. Утім, згідно з епідемічними правилами, бій проходитиме без жодного глядача.

Арум пояснив, Лопес організував тренувальний табір у Нью-Джерсі. Саме там 23-річний боєць готувався до виходу проти Річарда Коммі. який приніс йому чемпіонський титул IBF.

Ломаченко натомість тренувався здебільшого в Україні, однак вже прилетів до Сполучених Штатів і продовжує тренування.

"У Василя тут будинок і є грін-карта, що робить його резидентом США. Йому було легко приїхати", - зауважив промоутер.

Нагадаємо, бій Ломаченко — Лопес стане дуеллю за володіння званням абсолютного чемпіона. Українець прилетів до США з поясами WBO, WBA, WBC. Тим часом американець захищатиме своє згадане чемпіонство IBF.

Довгоочікуваний бій мав би пройти ще у травні, однак його проведення зірвав карантин, введений для боротьби проти COVID-19. Нова жовтнева дата також опинилася під загрозою через плани Лопеса отримати більше грошей — цю суперечку зуміли врегулювати завдяки пожертві Ломаченка частиною власного гонорару.

Як повідомляв ONLINE.UA, організатори довгоочікуваного бою українця Олександра Усика проти британця Дерека Чісори зіткнулися з новими труднощами. Проведення боксерської дуелі наразі опинилося під загрозою. Цей двобій також повинен був пройти у травні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?