Лікарі уточнили стан госпіталізованого Філарета - що про нього відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Лікарі уточнили стан госпіталізованого Філарета - що про нього відомо

Лікарі уточнили стан госпіталізованого Філарета - що про нього відомо
Джерело:  online.ua

Коронавірус COVID-19, який тероризує всю планету з січня 2020 року, робить винятків між пересічними громадянами, зірками чи політиками. Напередодні госпіталізували почесного патріарха Філарета з відповідним діагнозом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу релігійного діяча.

За оприлюдненими даними, лікарі діагностували у Філарета станом на суботу, 5 вересня, запалення легенів.

"Стан здоров'я патріарха Філарета задовільний. Діагностовано запалення легенів", - оголосили в пресслужбі.

Нагадаємо, про коронавірус в організмі почесного патріарха офіційно проінформували в УПЦ КП.

"У Святійшого Патріарха Київського і всієї Русі-України Філарета, під час планового тестування, виявлено позитивний результат на COVID-19. Наразі Святійший владика проходить курс лікування у лікарні. Стан здоров’я Патріарха задовільний", - наголосили напередодні.

Нагадаємо, в Україні коронавірус встиг уразити кількох відомих політиків. Серед них — лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко, ще напередодні вона знаходилася у важкому стані під спостеріганням лікарів.

На сторінці політикині кілька днів тому з'явилося офіційне оголошення про її стан, в якому говорилося про важкі два тижні боротьби проти вірусу, що вдалося подолати.

Станом на ранок 5 вересня по всій Україні встановили вже 133 787 діагнозів COVID-19. Минула доба оновила рекорд — зареєстровано 2 836 нових випадків.

Як повідомляв ONLINE.UA, причина пандемії коронавірусу — одностатеві шлюби. Таким чином Бог карає людей за гріхи та за зло, що розповсюджується. З такою несподіваною заявою виступив патріарх Філарет в ефірі програми на 4 каналі. Подробиці — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?