Штаб ООС повідомив моторошні новини з Донбасу - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС повідомив моторошні новини з Донбасу - перші подробиці

Штаб ООС повідомив моторошні новини з Донбасу - перші подробиці
Джерело:  online.ua

6 вересня ситуація на Донбасі почала стрімко погіршуватися через нові провокації бойовиків "ЛДНР" - в штабі ООС повідомляють, що проросійські сили вдруге за добу нахабно порушили перемир'я й відкрили вогонь зі стрілецької зброї по позиціях підрозділів Об’єднаних сил неподалік Причепилівки, що на Луганщині. В результаті підступного обстрілу загинув військовий. Окрім того, наголошується, що у відповідь на обстріл підрозділи Об’єднаних сил застосували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації гідну відсіч. Втрати ворога уточнюються. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Операції об'єднаних сил.

"Сьогодні, 6 вересня, збройні формування Російської Федерації вдруге порушили повний і всеосяжний режим припинення вогню. Противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї по позиціях підрозділів Об’єднаних сил, неподалік Причепилівки, що на Луганщині. На жаль, один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення не сумісне з життям", - йдеться в повідомленні штабу ООС.

Варто звернути увагу на те, що також 6 вересня бойовики обстріляли підрозділ Об’єднаних сил в районі Красногорівки з автоматичного станкового гранатомета - тоді проросійські сили поранили українського бійця. Після цього українська делегація в ТКГ офіційно заявила, що поодинокі провокації з боку бойовиків не можуть бути підставою для зриву мирного процесу.

Що також важливо розуміти, 6 вересня загинули двоє українських воїнів, які були відрізані полум’ям від решти особового складу поблизу Верхньоторецького та підірвалися на невідомому вибуховому пристрої на мінному полі противника.

Варто нагадати, що з опівночі 27 липня на Донбасі почав діяти режим повного та всеосяжного припинення вогню, про який домовились у ТКГ. З того часу до 6 вересня серед українських воїнів не було поранених та вбитих в результаті обстрілів проросійських сил.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда українського лідера миттєво відреагувала на останні події, що трапилися на Донбасі - глава МЗС Дмитро Кулеба уже подзвонив російському дипломату Сергію Лаврову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?