Говорити дуже важко - Шевченко назвав причини шокуючої поразки збірної
Категорія
Спорт
Дата публікації

Говорити дуже важко - Шевченко назвав причини шокуючої поразки збірної

Говорити дуже важко - Шевченко назвав причини шокуючої поразки збірної
Джерело:  online.ua

Українська збірна не впоралася з командою Іспанії через різний рівень гри, вважає головний тренер Андрій Шевченко. Він виступив із заявою невдовзі після матчу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на появу тренера в ефірі українського телебачення.

За його словами, суперники були дуже непростими для України в Лізі націй, зокрема важко грати проти Іспанії, Швейцарії, Німеччини.

"Говорити про цю гру дуже важко. Все-таки, це друга наша гра на такому рівні після тривалої перерви. Гравці віддали на полі все, що могли, але рівень та інтенсивність нашого чемпіонату не дозволяють нам грати на такому рівні проти таких суперників", - наголосив Шевченко.

Він додав, штаб намагався вести ротацію, намагався збалансувати склад команди на полі, однак до футболістів немає жодних претензій - усе полягає саме в глобальному різному рівні гри.

Головний тренер вважає, відсутність на полі Тараса Степаненка та навіть інші кадрові зміни не могли б зламати хід гри. Команда важко відновлювалася проти гри зі швейцарцями 3 вересня.

"Однозначно, ми знали, що Іспанія завжди пресингує, у них завжди 4-5 гравців на лінії м'яча та добре працює підстраховка. Ми намагалися по-різному виходити з оборони, але Іспанія нас переграла. Я вважаю, що цей матч дав багато інформації для нас. Ми ставимо високі вимоги перед гравцями – можливо, на майбутнє щось перебудуємо. Тим більше, що зіграємо з Францією, Німеччиною та Іспанією. У нас є місяць для роздумів", - пояснив Шевченко.

Нагадаємо, матч Україна — Іспанія пройшов 6 вересня та завершився 0:4 на користь піренейської команди.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво УЄФА ухвалило несподіване рішення щодо одного з наступних матчів Ліги націй. Збірні Чехія та Шотландії не зустрінуться на полі через епідемію коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?