Facebook та Instagram планують здивувати своїх користувачів новим сюрпризом
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook та Instagram планують здивувати своїх користувачів новим сюрпризом

Facebook та Instagram планують здивувати своїх користувачів новим сюрпризом
Джерело:  online.ua

Керівництво соціальних мереж Instagram і Facebook неочікувано для всіх почало тестувати нову функцію, яка дозволить переносити історії (Stories) з однієї соцмережі в іншу. За словами представників команди Марка Цукерберга, це ще один крок у розширенні інтеграції між двома платформами. У спливаючому вікні деяким користувачам Facebook розповідається, що тепер їх підписники можуть переглянути Stories з Instagram в інтерфейсі Facebook. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт компанії.

Що важливо розуміти, контент побачать лише фоловери автора в Instagram, які підключили до свого профілю аккаунт у Facebook. Користувачі останнього, які не є підписниками автора, не зможуть переглянути історію.

"Ми тестуємо нову функцію, яка дає можливість переглядати історії з Instagram на Facebook, що спрощує перегляд моментів близьких вам людей незалежно від того, яку програму ви використовуєте. Функція враховує налаштування конфіденційності, і користувачі Instagram можуть не показувати свої історії на Facebook", - розповіли представники компанії.

Команда Марка Цукерберга наголошує, що тест проходить серед обмеженої кількості користувачів, компанія буде прислухатися до відгуків учасників.

Варто звернути увагу на те, що в серпні Facebook і Instagram об'єднала сервіси обміну повідомленнями двох соцмереж. Пізніше з ними інтегрують і WhatsApp – все три платформи належать компанії Facebook.

Нагадаємо, що 13 серпня офіційно стало відомо, що проти всесвітньо відомої корпорації Facebook, власника Instagram, подали позов про незаконний збір біометричних даних користувачів. Що цікаво, за порушення конфіденційності Facebook можуть виписати штраф в розмірі від 1 тисячі до 5 тисяч доларів за кожен випадок, якщо доведуть, що компанія діяла навмисно. Як відомо, Facebook стала оповіщати користувачів Instagram про збір біометрії тільки на початку цього року.

Як повідомляв ONLINE.UA, всесвітньо відома компанія Google неочікувано для всіх повідомила, що запустила стартап-програму Google for Startups: Growth Academy.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?