Анджеліна Джолі розлючена через провокацію Бреда Пітта з новою дівчиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі розлючена через провокацію Бреда Пітта з новою дівчиною

Анджеліна Джолі розлючена через провокацію Бреда Пітта з новою дівчиною
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий актор Бред Пітт вже багато місяців поспіль, майже рік, зустрічається з моделлю Ніколь Потуральські. Нещодавно закохані прибули разом до маєтку, де колись Пітт одружився зі своєю колишньою дружиною Анджеліною Джолі - варто зазначити, що остання дуже обурилися, що батько її дітей зважився на такий нахабний крок та зганьбив її на увесь світ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання The Sunday Mirror.

"Бред Пітт днями приїхав до Франції разом з своєю новою коханою – німецькою моделлю Ніколь Потуральські. Вони поселились в Шато Міраваль, маєток, який належить Пітту і Джолі, а також в якому зіграли весілля. Анджеліна в шаленстві через це", - йдеться в повідомленні.

Журнаілісти дізналися, що актор приїхав до Франції заради реклами та виробництва свого рожевого шампанського, оскільки маєток колишнього подружжя оточений виноградниками.

"Анджеліна в шаленстві і шокована тим, що Бред Пітт міг так низько опуститися. Вона дуже сподівалась, що їм вдасться налагодити стосунки після чисеьних сварок. Але тепер це неможливо", - розповіло анонімне джерело.

Окрім того, наголошується, що голлівудська красуня не очікувала, що Бред Пітт буде так публічно їздити по Європі з новою дівчиною та не захоче тримати своє особисте життя в таємниці. Що цікаво, нещодавно сам Бред Пітт переконував, що йому байдуже на реакцію колишньої дружини стосовно його поїздки з Ніколь у Францію. Актор також зазначив, що очікує на те, що вона буде в шаленстві.

"Анджеліна Джолі минулого тижня відреагувала на новий роман Бреда Пітта з Ніколь Потуральські. Вона заявила, що її хвилюватиме ця новина лише тоді, коли вона певним чином заторкне її дітей. Ніщо інше не дає їй приводу цікавитися романтичним життям ексчоловіка, адже вона не має до нього почуттів", - нагадує видання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що голлівудська акторка Марісоль Ніколс, яку зробила всесвітньо відомою роль Герміони Лодж у популярному серіалі "Рівердейл", працювала спецагенткою ФБР під прикриттям майже 8 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?