Побажав мені удачі - Луческу здивував зізнанням про Ахметова й Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Побажав мені удачі - Луческу здивував зізнанням про Ахметова й Динамо

Побажав мені удачі - Луческу здивував зізнанням про Ахметова й Динамо
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу перед резонансним призначенням мав розмову з президентом "Шахтаря" - Рінатом Ахметовим. Він розповів про цей контакт напередодні його повернення до України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ProSport.

За його словами, олігарх нібито з розумінням відгукнувся на рішення румунського професіонала.

"Насамперед я сумував за Україною. Я хотів повернутися до країни, де у мене були гарні результати. Я пояснив Рінату Ахметову, чому я це зробив. Він побажав мені удачі й зрозумів, чому я пішов на такий крок. Хотів потрапити у чемпіонат, який змінюється, який починає рости, мене також приваблювало те, що в "Динамо" є молоді гравці, про талант яких мені багато розповідали", - стверджує Луческу.

Нагадаємо, румун тренував донецький "Шахтар" упродовж 12 років — з 2004 до 2016. За цей період він набув звання стійкого "ворогу" київського "Динамо" - якими символічно й були самі донеччани.

Під тренерством Луческу "Шахтар" здобув вісім кубків чемпіонату України та один раз отримав Кубок УЄФА. Після призначення в "Динамо" його розкритикували з обох боків — колишні колеги з донецької команди та фанати киян.

Утім, він вже встиг здобути символічно важливу перемогу - "Динамо" здолало "Шахтар" у боротьбі за Суперкубок України, київському клубу вдалося реалізувати кожну з трьох атак на ворота суперника. Натомість донеччани відзначилися лише одним м'ячем.

Як повідомляв ONLINE.UA, першим суперником київського "Динамо" на шляху до Ліги чемпіонів стануть нідерландці з "АЗ". Головний тренер українського клубу Мірча Луческу розповів про підготовку до важливого матчу. За словами румунського фахівця, тренерський штаб наразі працює над особливою стратегією для виступу команди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?