Місце Мессі в Барселоні - форварду вигадали особливу роль
Категорія
Спорт
Дата публікації

Місце Мессі в Барселоні - форварду вигадали особливу роль

Місце Мессі в Барселоні - форварду вигадали особливу роль
Джерело:  online.ua

Аргентинський форвард Ліонель Мессі отримає нову важливу роль на полі під час матчів "Барселони". На тлі завершення довготривалого конфлікту тренерський штаб готує зміни в команді. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mundo Deportivo.

Згідно з задумом головного тренера Рональда Кумана, аргентинець знаходитиметься на позиції правого вінгера, тактика при цьому буде 4-2-3-1.

Зазначається, що Мессі таким чином перетвориться на "вільного митця", йому не доведеться повертатися в оборону, коли розпочнеться атака суперника на їхню половину поля. Також йому, ймовірно, не буде потрібно повертатися у півзахист, щоб отримати м'яч.

Тренерський штаб "Барселони" вважає, це підвищить результативність команди в іграх наступного сезону 2020/21.

Слід нагадати, лише нещодавно завершився конфлікт Мессі проти клубу, форвард хотів залишити його, однак не зміг. Він намагався бойкотувати збори футболістів на спеціальній базі у Барселоні, які почали готуватися до майбутніх матчів.

Контракт аргентинця та "Барси" передбачений до літа 2021 року, той бажав розірвати його, однак сума компенсації сягала 700 мільйонів євро.

Як повідомляв ONLINE.UA, Ліонель Мессі виступив зі спеціальним інтерв’ю, в якому підтвердив намір грати ще один сезон за "Барселону". Водночас цей публічний виступ сповнений нищівною критикою у відношенні футбольних менеджерів.

За словами аргентинського нападника, він завжди був у гарних стосунках з президентом клубу Жозепом Бартомеу, однак він не дотримався слова щодо можливості розриву контракту. Вони нібито розмовляли про ймовірний трансфер Мессі та президент пояснював, той може здійснити це будь-коли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?