Я не бачу іншого варіанту - Зеленський терміново звернувся до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Я не бачу іншого варіанту - Зеленський терміново звернувся до українців

Я не бачу іншого варіанту - Зеленський терміново звернувся до українців
Джерело:  online.ua

6 вересня українських громадян шокувала невтішна новина - офіційно стало відомо про те, що проросійські сили на Донбасі вперше за останні 42 дні порушили режим припинення вогню поблизу населеного пункту Красногорівка - в результаті був поранений один український боєці. Після вечірнього зведення у пресцентрі ООС повідомили про другий обстріл бойовиків, внаслідок якого загинув воїн ЗСУ. На ці трагічні події миттєво відреагувала українська влада, проте президент країни Володимир Зеленський виступив з окремим коментарем з цього приводу лише 8 вересня. Глава держави заявив, що його команда зв'язувалася із Кремлем через порушення режиму тиші на Донбасі, але наголосив, що є багато речей, які не повідомляють у ЗМІ, тому що влада хоче захистити не одну людину, а 40 мільйонів українців. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт ОП.

"Ми реагуємо (на обстріли і вбивство на Донбасі - ред.). Ми одразу відреагували, є деякі речі, які ми не обговорюємо із засобами масової інформації, тому що наша задача захищати не одну людину, а захищати 40 мільйонів нашої незалежної країни. Щодо тих порушень, я скажу вам відверто це найскладніша на сьогодні робота - зберігати життя українців. Дуже поверхньо на цю тему я не можу спілкуватися, тому що я глибоко у цій темі і я не можу відповідати", - наголосив Володимир Зеленський.

Глава держави також звернув увагу на те, що режим тиші зберігався до тієї провокації, яка забрала життя українського воїна. За словами президента, його команда рівні міністрів закордонних справ і не тільки зв’язувалася з офіційною Москвою, яка повинна тримати ці домовленості, які були на рівні ТКГ.

"Навіщо я буду говорити вам про кількість термінових нарад з приводу цієї провокації? Багато чого робиться і зроблено як військовими, так і розвідниками нашої країни. Ми все одно будемо робити все, щоби зберегти режим тиші, щоб уникнути великої кількості поранених і загиблих, іншого варіанту, як зберегти життя людей, я не бачу", - додав Володимир Зеленський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв про новий скандал в команді Зеленського - нардеп Гео Лерос розповів, що президент хоче з ним робити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?