Все скінчено - Оззі Озборн шокував фанатів новою заявою
Категорія
Культура
Дата публікації

Все скінчено - Оззі Озборн шокував фанатів новою заявою

Все скінчено - Оззі Озборн шокував фанатів новою заявою
Джерело:  online.ua

Британський співак Оззі Осборн офіційно оголосив, що не має наміру виходити на сцену разом з Black Sabbath. Він наголосив, що не мая для того бажання чи сил. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Rolling Stone.

За словами музиканта, він нещодавно розмовляв з гітаристом легендарного гурту Тоні Айоммі, усі їх виступи залишаться виключно в минулому.

"Не зі мною. Все скінчено. Єдине, про що я шкодую — це не зіграний прощальний концерт в Бірмінгемі з Біллом Уордом (барабанщик, залишив гурт у 2012 році - ONLINE.UA). Мені було дуже погано з цього приводу. Ми пару раз розмовляли з Тоні, але у мене немає жодного бажання знову виступати", - пояснив Осборн.

Водночас він нагадав про страшний біль, який йому доводиться витримувати — через хворобу Паркінсона та наслідки травми, коли він впав з квадроцикла 2003 року.

Оззі тренується з терапевтом, фахівець допомагає йому відновлюватися й тримати себе у формі попри стан та вік.

Утім, співак зауважив, що не відіграв свій останній концерт, він продовжить свою діяльність, однак у якості сольного виконавця.

"Я роблю все, що можу. Я ще не відіграв свій останній концерт. Навіть якщо це всього лише один концерт, я зроблю концерт. Тоді я буду відчувати, що закінчив свою роботу", - додав Осборн.

Як повідомляв ONLINE.UA, навколо розвалу гурту The Beatles утворилося за довгі десятиріччя чимало чуток. колишній учасник Пол Маккартні у нещодавньому інтерв’ю розповів про своє бачення зіркового розпаду.

За словами басиста бенду, головною причиною розпаду стала так звана "сімейна сварка". його дуже засмучувала думка фанатів про нібито пряму відповідальність за розпад. Поширена точка зору про те, як "бітли" ненавиділи один одного, несправедлива.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?