Вимагаємо розслідування - у Зеленського відреагували на шокуючий інцидент
Категорія
Події
Дата публікації

Вимагаємо розслідування - у Зеленського відреагували на шокуючий інцидент

Вимагаємо розслідування - у Зеленського відреагували на шокуючий інцидент
Джерело:  online.ua

Колишній в'язень Кремля Володимир Балух опинився в реанімації після побиття. Офіс президента України у зв'язку з цим виступив з жорсткою невідкладною заявою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

За оприлюдненими даними, у Володимира Зеленського серйозно занепокоєні через такий напад.

"Його жорстоко побили цієї ночі – фактично в річницю його звільнення з полону. Зламані рука та ключиця. За повідомленнями лікарів, загрози його життю немає", - пояснили в адміністрації.

Відзначається, що ОПУ вимагає від правоохоронних органів "швидкого та повного розслідування цього злочину". Наразі немає підтвердження щодо політичної мотивації побиття колишнього бранця, однак всі версії перевірятимуться.

"Вуличне насильство в Україні останніми роками досягло загрозливого масштабу. Злочинці відчули, що принцип невідворотності покарання не працює. Очікуємо від правоохоронців більш систематичної роботи для відновлення порядку на вулицях та превенції правопорушень", - додали в офісі.

Нардепка Ірина Геращенко стверджує, що Балух знаходиться в реанімації.

"За попередньої інформацією, політв’язні Кремля зібралися разом, аби привітати одне одного з річницею звільнення. Поряд знаходилася російськомовна компанія. Володя зробив зауваження, схоже ці люди могли потім його відстежити", - наголосила вона.

Першим про інцидент з Балухом проінформував режисер та письменник Олег Сенцов, який був визволений з полону разом з ним - 7 вересня 2019 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, шість українців опинилися на волі після тривалого полону  в руках африканських піратів. Президент Володимир Зеленський особисто привітав їх та розповів про визволення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?