Я вже передав все ФСБ Росії - Лукашенко шокував світ новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Я вже передав все ФСБ Росії - Лукашенко шокував світ новою заявою

Я вже передав все ФСБ Росії - Лукашенко шокував світ новою заявою
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко здивував міжнародну спільноту новою неочікуваною заявою - він почав стверджувати, що існує неопублікований фрагмент запису переговорів влади Польщі та Німеччини про російського опозиціонера Олексія Навального. Про це розповів головний редактор радіостанції "Говорить Москва" Роман Бабаян, який брав участь 8 вересня в інтерв'ю російських федеральних ЗМІ з Лукашенком. Він також звернув увагу на те, що Лукашенко передав повну версію запису директору ФСБ РФ Олександру Бортникову. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК".

"У нас є, каже, вся ця розмова, хочете послухати? Ми, звичайно, відразу відреагували: звісно, хочемо, давайте послухаємо! На це він говорить: але тоді попросіть керівника ФСБ Росії", - розповів про свою бесіду з Лукашенком Роман Бабаян.

Як уже згадувалося раніше, 3 вересня Лукашенко неочікувано для всіх назвав інформацію про отруєння російського опозиціонера Олексія Навального фальсифікацією, а також додав, що білоруські розвідники перехопили розмову представників Польщі та Німеччини, яка підтверджує його твердження. Згодом білоруський диктатор передав свої "докази" у ФСБ РФ. Уже 4 вересня на білоруському телебаченні був оприлюднений запис нібито переговорів офіційних "Варшави" і "Берліна". На ній люди з невластивими полякам і німцям іменами Майк і Нік хвалять Лукашенка і домовляються "відвадити Путіна від Білорусі". Що важливо розуміти, бесіда, яка триває 59 секунд і більше схожа на пародію, не викликала довіри в соціальних мережах. Про це свідчать численні жартівливі відео і колажі, що обіграють сюжет "перехопленої розмови".

Також нещодавно Олександр Лукашенко несподівано оголосив про готовність переговорів з білорусами щодо устрою держав. Утім, він не погодився розмовляти з протестувальниками. Білоруський диктатор також наголосив, що закликає до обговорення нової Конституції, зокрема — з представниками робочих колективів.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Олександр Лукашенко неочікувано для всіх почав публічно залякувати очільника Кремля Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?