Мессі офіційно повернувся у Барселону - що про це відомо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі офіційно повернувся у Барселону - що про це відомо

Мессі офіційно повернувся у Барселону - що про це відомо
Джерело:  online.ua

Нещодавно завершилася конфліктна епопея аргентинського форварда Ліонеля Мессі та його клубу "Барселони". Напередодні легендарний футболіст повернувся до тренувань з каталонською командою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву клубу.

За оприлюдненими даними, футболіст повернувся на базу "Барси" у понеділок, 7 вересня.

Окрім Мессі до загальної групи повернулися півзахисники Філіпе Коутіньйо, Френкі де Йонг, Серхіо Бускетс та нападник Ансу Фаті.

Старт нового футбольного сезону в "Барселоні" передбачається на 13 вересня. Безпосередньо каталонський клуб розпочне свій виступ у національному чемпіонаті 27 вересня — тоді команда Мессі вийде на поле проти "Вільярреала".

Перші два матчі турніру перенесли, оскільки "Барселона" брала участь у плей-офф Ліги чемпіонів упродовж серпня.

Раніше стало відомо, що Мессі відмовився повертатися на головну базу клубу для тренувань перед новим сезоном. Керівництво команди вирішило покарати зіркового футболіста за такий вчинок. На знак протесту гравецьне з’явився навіть на медичному огляді гравців, також його не було напередодні в розташуванні клубу.

Утім, наразі суперечку врегулювали, хоча й не так, як того хотів би аргентинець — від нього вимагали виплатити 700 мільйонів євро за розрив контракту.

Як повідомляв ONLINE.UA, аргентинський форвард Ліонель Мессі отримає нову важливу роль на полі під час матчів "Барселони". На тлі завершення довготривалого конфлікту тренерський штаб готує зміни в команді.

Згідно з задумом головного тренера Рональда Кумана, аргентинець знаходитиметься на позиції правого вінгера, тактика при цьому буде 4-2-3-1.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?