Я буду краще - Ломаченко вразив попередженням Лопесу перед боєм
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я буду краще - Ломаченко вразив попередженням Лопесу перед боєм

Я буду краще - Ломаченко вразив попередженням Лопесу перед боєм
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко, який нещодавно прибув до Сполучених Штатів для нового бою, виступив з гучним попередженням для суперника. Він наголосив, що переможе американця Теофімо Лопеса. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Top Rank.

За його словами, він повернеться додому з 4-ма чемпіонськими поясами.

"Теофімо Лопес може говорити все, що завгодно. У нього це дуже добре виходить. Протягом останніх двох років він тільки те й робив, що говорив про мене. Добре для Теофімо. Коли ми поб'ємося в Лас-Вегасі, він з'їсть мої удари та свої слова. Я буду кращим за нього і заберу додому в Україну чотири чемпіонські пояси", - оголосив Ломаченко.

Слід нагадати, українець та американець повинні були зустрітися ще наприкінці травня, їхній бій зірвав глобальний карантин, який ввели через поширення коронавірусу COVID-19.

Тривалий час проведення дуелі лишалося під загрозою, аж поки наприкінці літа промоутери не дійшли згоди — та не обрали датою 17 жовтня.

Організація бою супроводжувалася також іншими складнощами, Лопес хотів отримати набагато більше грошей, ніж йому запропонували. Промоутери обурилися такими вимогами, оскільки глядачів на трибунах, ймовірно не буде, а от молодий боксер має, на їхню думку, занадто сильне уявлення про себе.

Тоді Ломаченко надав Лопесу частину свого гонорару, це задовольнило іншу сторону — напередодні 9 вересня вони таки підписали контракт на бій.

Як повідомляв ONLINE.UA, промоутери узгодили місце для зустрічі українського та американського боксерів. За словами Боба Арума, очільника компанії Top Rank, бій відбудеться на арені MGM Grand у Лас-Вегасі.

Слід зауважити, що локація здатна вмістили до 12 тисяч людей. Утім, згідно з епідемічними правилами, бій проходитиме без жодного глядача.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?