Жеребкування Кубку України - відомі перші результати
Категорія
Спорт
Дата публікації

Жеребкування Кубку України - відомі перші результати

Жеребкування Кубку України - відомі перші результати
Джерело:  online.ua

Київський Будинок футболу прийняв процедуру жеребкування другого попереднього етапу Кубка України сезону 2020/21. Цей раунд турніру відзначиться боротьбою 22 команд. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на результати жеребкування.

Згідно з оприлюдненими даними, матчі та суперників отримали клуби Першої та Другої ліг, а також сумські аматори з "Вікторії".

Жеребкування відбувалося з використанням географічного принципу посіву — це пов'язано з ускладненою ситуацією в Україні через коронавірус COVID-19, таке рішення винесла Дирекція з проведення Кубку.

Усі матчі передбачуються на середу, 16 вересня, тільки "Металург" із Запоріжжя вийде на поле 23 вересня.

Пари за підсумками жеребкування розподілилися наступним чином:

Група A
МФК Металург – Гірник-Спорт
ВПК-Агро – Кремінь
Група B
Миколаїв – Чорноморець
Нива Вінниця – Кристал
Кривбас – Таврія-Сімферополь
Група C
Альянс – Верес
Вікторія – Діназ
Оболонь – Полісся
Група D
Волинь – Прикарпаття
Ужгород – Агробізнес
Епіцентр – Нива Тернопіль
Наразі по всій Україні чинні суворі карантинні обмеження, тож матчі відбуватимуться без вболівальників на трибунах. Попередній футбольний сезон ледь не був зірваний по всьому світові, у багатьох країнах його поновили лише влітку після перериву на карантин.

Наприклад, Німеччина стала першою країною Європи, на території якої почали догравати турнір сезону 2019/20. В Україні це сталося наприкінці травня.

Як повідомляв ONLINE.UA, жеребкування третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів відбулося у понеділок, 31 серпня, у швейцарському місті Ньйон. Згідно з його результатами, київське "Динамо" зустрінеться на полі з нідерландським "АЗ" (Алкмаар).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?