Хто насправді супроводжував кума Путіна в окупований Крим - сенсаційна інформація
Категорія
Україна
Дата публікації

Хто насправді супроводжував кума Путіна в окупований Крим - сенсаційна інформація

Хто насправді супроводжував кума Путіна в окупований Крим - сенсаційна інформація

Українським журналістам вдалося дізнатися шокуючу інформацію - вони заявили про те, що троє співробітників поліції охорони супроводжували кума очільника Кремля Володимира Путіна та проросійського народного обранця від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука до окупованого Криму на початку серпня. Ця сенсаційна інформація надійшла від кількох джерел у Службі безпеки України та Державній прикордонній службі України. Там розповіли про те, що Медведчука охороняють співробітники київського Управління поліції охорони з фізичної безпеки. Журналісти зазначають, що це були офіцери Сергій Засенко, Владислав Галішин та Григорій Чалий. Також журналісти змогли ознайомитися з документами, які це підтверджують. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Слідство.Інфо".

Згідно з останніми даними, Медведчук в’їхав до окупованого Криму на автомобілі Mercedes Vito 2 серпня о 14:30 через контрольний пункт в’їзду-виїзду "Каланчак". Разом із Медведчуком у автомобілі перебували співробітники поліції Григорій Чалий і Владислав Галішин. Також зазначаєтся, що інший поліцейський, Сергій Засенко, прибув до окупованого Криму трохи раніше. Він пройшов пішки до КПВВ "Каланчак" 30 липня о 16:34. Варто звернути увагу на те, що офіційно ці троє поліцейських за кілька днів до поїздки нібито пішли у відпустку.

"Поліцейські Владислав Галішин і Григорій Чалий також працюють помічниками депутата Медведчука на громадських засадах. Цю інформацію вказано на офіційному сайті Верховної Ради України. Впродовж усього серпня "Слідство.Інфо" намагалося зв’язатися з поліцейськими, але їхні телефони були поза зоною досяжності. Поліцейський охоронець Сергій Засенко відповів на телефонний дзвінок вже у вересні, коли Медведчук повернувся до Києва. "Я не буду на ваші провокативні питання відповідати, ви щось плутаєте", – сказав поліцейський і завершив розмову", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що наразі правоохоронці перевіряють версію, що керівництво поліцейських підробило їхні рапорти про відпустки заднім числом, коли інформація про поїздку Медведчука до Криму набула розголосу. Також зазначається, що керівництво партії ОПЗЖ проігнорувало запит від "Слідства.Інфо" щодо поїздки Медведчука до Криму разом із поліцейськими.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  навесні 2020 року Медведчук їздив в Москву для переговорів з Путіним по Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?