Тільки не мовчіть: Alyona Alyona приголомшила новим щемливим кліпом на пісню "Сумно"
Категорія
Культура
Дата публікації

Тільки не мовчіть: Alyona Alyona приголомшила новим щемливим кліпом на пісню "Сумно"

Тільки не мовчіть: Alyona Alyona приголомшила новим щемливим кліпом на пісню "Сумно"
Джерело:  online.ua

Багатьох українців нажахала резонансна історія про журналістку Анастасію Лугову, яка 1 серпня 2020 року стала жертвою напада чоловіка у потязі Маріуполь – Київ, у якому їхала із сином. Пізніше стало відомо, що злочинець намагався зґвалтувати жінку та завдав їй сильних тілесних ушкоджень, однак відважна українка змогла самотужки врятуватись. Після цієї скандальної події в в Україні почали активно обговорювати тему сексуальних домагань - не залишилась осторонь й відома українська реперка Alyona Alyona. Артистка запросила Анастасію Лугову на зйомки свого нового соціального кліпу "Сумно" та закликала українців не мовчати про насилля, аби врятувати своє життя та життя оточуючих, передає ONLINE.UA.

"Анастасія Лугова – головна героїня мого нового відео "Сумно". Та сама дівчина, на долю якої випало випробування. Вона була жорстоко побита на очах у маленького сина, у потязі Маріуполь – Київ. Ця історія, що чіпляє за саме серце, що западає прямо в душу і щимить. Ця історія для тих, хто потрапляв в таку ситуацію або стикався зі схожими проблемами. Ця історія вчить. Тільки не мовчіть!", - закликала усіх своїх прихильників Alyona Alyona.

За словами артистки, крізь неї проходили різні історії, в яких люди страждали, боялися, боролися за життя і за дітей, намагалися бути почутими. За словами співачки, можна було довго коперсатися в кожній історї, прояснюючи подробиці подій, але ясним завжди залишався один факт – ніхто ні за яких обставин не має права вчиняти насилля над будь-якою особою.

"Я закликаю кожну людину, яка пережила насилля над собою чи стала його свідком: розкажіть про це, не мовчіть про це! Адже якщо хоч одне життя буде врятовано – це вже велике досягнення", - наголосила Alyona Alyona.

Нову відеороботу прокоментувала також сама Анастасія Лугова.

"Своїм прикладом я хочу показати – нема чого боятись! Прийшов час змінювати своє життя на краще. Також хочеться наголосити: люди не будьте байдужими до ситуацій, які відбуваються на ваших очах, приходьте на допомогу, рятуйте!", - зазначила журналістка.

Окрім того, вона подякувала Alyona Alyona за таку роботу, яка допоможе достукатись до людей і врятувати або змінити їхні життя.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка "Гаррі Поттера" акторка Джессі Кейв зізналася, що стала жертвою насильства у 14 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?