Нова заява Трампа про коронавірус обурила США - у чому річ
Категорія
Світ
Дата публікації

Нова заява Трампа про коронавірус обурила США - у чому річ

Нова заява Трампа про коронавірус обурила США - у чому річ
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп навмисне применшував загрозу, яку становить коронавірус COVID-19. З такою заявою виступив журналіст Боб Вудворт та звернув увагу на наявність аудіозапису. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NPR.

За словами журналіста, він брав інтерв'ю в американського лідера. На аудіозаписах нібито можна почути, як Трамп розповідає про свою обізнаність щодо небезпеки ще в лютому.

Президент стверджував, що під час публічних заяв свідомо применшував небезпеку, оскільки намагався боротися з панікою.

Згідно з відомостями Latin Times, Трамп почав робити відповідні заяви після 13 березня, коли на території Сполучених Штатів ввели надзвичайну ситуацію.

"Я хотів завжди це нівелювати. Мені все ще подобається нівелювати загрозу, тому що я не хочу створювати паніку". - стверджував він.

Водночас речниця Білого дому Кейлі МакЕнані оголосила, що американський президент намагався зберігати у стані спокою суспільство у питанні пандемії COVID-19.

Нагадаємо, США станом на початок осени багато тижнів утримуються на першому місці антирейтингу країн, найбільш уражених інфекцією. На 10 вересня там встановили вже понад 6 мільйонів діагнозів з майже 28 мільйонів у світі загалом. Близько 190 тисяч американців померли від COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, номінантом на Нобелівську премію миру несподівано став президент Сполучених Штатів Дональд Трамп. Його висунув представник парламенту Норвегії Крістіан Тайбрінг-Йедде, який наполягає, що саме американський державний лідер приніс мир між Ізраїлем та Об'єднаними Арабськими Еміратами. Саме при посередництві США згадані країни узгодили мирний договір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?