Динамо проти Десни - де дивитися матч УПЛ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо проти Десни - де дивитися матч УПЛ

Динамо проти Десни - де дивитися матч УПЛ
Джерело:  online.ua

У вересні в Україні триває Прем'єр-ліга, яку розпочали на тлі карантину через пандемію коронавірусу COVID-19. Ввечері у п'ятницю, 11 вересня, на полі зустрінуться київське "Динамо" і чернігівська "Десна". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані турніру.

Ця гра стане першою в другому турі УПЛ, раніше кияни та чернігівці зустрічалися у боротьбі за місце в Лізі чемпіонів.

Початок матчу запланований на 19:00, його прийматиме столичний НСК "Олімпійський". Трансляцію вестиме телеканал "2+2", також його показуватимуть на каналі FootballHub на Youtube.

Нагадаємо, для нового головного тренера "Динамо" матч стане третім від моменту призначення. Раніше під керівництвом румунського фахівця команда здобула символічну перемогу — нещодавно вона здолала "Шахтар" у матчі за Суперкубок України.

Київський клуб буквально розгромив донеччан з рахунком 3:1. Також цікаво, що кияни провели лише три повноцінні атаки на ворота суперника та кожна з них завершилася голом.

Незабаром також "Динамо" зустрінеться на полі з нідерландським клубом "АЗ" у боротьбі за участь у Лізі чемпіонів, матчі цього етапу заплановані на 15-16 вересня. Луческу виступив з обіцянкою вдало підготувати команду до важливого протистояння.

"Київське "Динамо" придумало дуже хорошу тактичну організацію гри на цей матч. Спробуємо зробити так само як "Інтер" в півфіналі Ліги Європи з "Шахтарем": дуже хороший захист і непередбачувані дії в контратаках, в результаті чого були забиті м’ячі", — пояснив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, тренер київського "Динамо" Мірча Луческу перед резонансним призначенням мав розмову з президентом "Шахтаря" — Рінатом Ахметовим. Він розповів про цей контакт, який стався напередодні його повернення до України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?