Facebook буде платити користувачам по 120 доларів - цікаві подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook буде платити користувачам по 120 доларів - цікаві подробиці

Facebook буде платити користувачам по 120 доларів - цікаві подробиці
Джерело:  online.ua

Керівництво соціальної мережі Facebook, власником якої є відомий підприємець Марк Цукерберг, неочікувано для всіх почало пропонувати користувачам гроші за те, що вони утримаються від використання сайту та Instagram протягом декількох тижнів перед виборами президента США, які відбудуться у листопаді поточного року. Варто звернути увагу на те, що корпорація обіцяє заплатити учасникам експерименту по 120 доларів за деактивацію їхніх облікових записів з кінця вересня. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання NYPost.

"Будь-яка особа, що вирішить брати участь в деактивації FB або IG на певний період часу – отримає компенсацію", - пояснив представник компанії Ліз Буржуа.

Згідно з прогнозами корпорації, що в експерименті будуть брати участь від 200 до 400 тисяч осіб. Варто звернути увагу на те, що учасників запросять взяти участь в експерименті на основі репрезентативної вибірки, яка буде відображати різні верстви дорослого американського населення. Результати дослідження мають намір оприлюднити в наступному році. Facebook запевняє своїх користувачі, що його проведуть незалежні експерти.

Також нещодавно глава Facebook Марк Цукерберг офіційно повідомив, що соцмережа перестане приймати нову політичну рекламу за тиждень до виборів президента США.

"Повідомлення від кандидатів, які оголосять у Facebook про перемогу до того, як будуть підраховані всі голоси, позначатимуться тегом, який свідчитиме про те, що офіційних результатів ще немає. Соцмережа також буде позначати тегами контент, який спрямований на "делегітимізацію" результатів виборів або обговорює законність методів голосування", - йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, ще 2 місяці тому Facebook почав позначати сторінки державних інформаційних компаній у США. Крім того, реклама цих ЗМІ буде заблокована в соцмережі до кінця року.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво соціальних мереж Instagram і Facebook неочікувано для всіх почало тестувати нову функцію, яка приємно здивує усіх користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?