Бойовики знову підставили Зеленського - у Путіна миттєво відреагували
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики знову підставили Зеленського - у Путіна миттєво відреагували

Бойовики знову підставили Зеленського - у Путіна миттєво відреагували
Джерело:  online.ua

Команда російського президента Володимира Путіна доволі швидко відреагувала на новину про те, що спільна інспекція ділянки біля Шумів на Донбасі так і не відбувалася. Як уже згадувалося раніше, бойовики проігнорували домовленості з українською владою та СММ ОБСЄ з цього приводута почали озвучувати нові безглузді вимоги. Офіційна Москва вирішила "висловити жаль" та звернула увагу на те, що надіється, що наступна зустріч політичних радників "нормандської четвірки" в Берліні сприятиме прогресу в питанні мирного врегулювання. Про позицію Володимира Путіна розповів його незмінний речник Дмитро Пєсков. Про це повідомляє ONLINE.UA з поиланням на "ТАСС".

"Те, що інспекція не відбулася, – це, звісно, погано та викликає жаль... Впевнений, буде можливість у помічників обговорити причини, за якими ця інспекція не відбулася. Ну, загалом, будь-який очний діалог помічників за темою врегулювання на південному сході України, звичайно, є важливим. І ще більш важлива результативність подібних розмов", - цинічно зазначив представник Путіна.

Дмитро Пєсков почав публіно скаржитися на те, що доволі часто подібні розмови набувають характеру "такого порожнього за змістом і за результативністю спілкування". Проте, цього разу офіційна Москва плекає надію, що "все ж якісь відчутні результати можна буде констатувати".

Як уже згадувалося раніше, 9 вересня учасники мінської Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу неочікувано для всіх домовилися про спільну інспекцію в районі селища Шуми за участю представника-координатора від ОБСЄ. Що важливо розуміти, необхідність такої інспекції викликана тим, що нещодавно ватажок бойовиків ОРДО Денис Пушилін звинуватив українську владу в нібито порушенні режиму припинення вогню в районі Шумів. Тому пообіцяв обстріляти українські позиції. Вже 10 вересня стало відомо, що представники СММ ОБСЄ офіційно заявили про те, що зафіксували нові порушення домовленостей з боку проросійських сил на Донбасі.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, бойовики на Донбасі ухвалили нове шокуюче рішення щодо мирного населення - усі подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?