Секс та смачна їжа - це божественне задоволення: Папа Римський приголомшив світ новою заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Секс та смачна їжа - це божественне задоволення: Папа Римський приголомшив світ новою заявою

Секс та смачна їжа - це божественне задоволення: Папа Римський приголомшив світ новою заявою
Джерело:  online.ua

Папа Римський Франциск продовжує розвіювати міфи про гріхи та заборони, які протягом багатьох століть не давали спокою простим вірянам. Цього разу понтифік вирішив розповісти, як він та церква насправді ставляться до тих задоволень, які багатьма людьми досі вважаються табуйованими. Папа Римський неочікувано для всіх назвав секс та смачну їжу "божественним" задоволенням. Окрім того, він навіть пояснив, чому так вважає в інтерв'ю італійському письменнику Карлу Петріні, який зібрав яскраві висловлювання понтифіка для книги TerraFutura. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на New York Post.

"Задоволення відбувається безпосередньо від Бога. Воно не католицьке, не християнське, воно просто божественне. Задоволення від їжі і насолода від сексу приходять від Бога", - наголосив Папа Римський.

Понтифік звернув увагу на те, що задоволення від їжі покращує здоров'я людини, а секс робить кохання яскравішим і гарантує збереження людського роду.

"Задоволення від їжі є для того, щоб зберегти здоров'я, як і сексуальне задоволення для того, щоб зробити кохання красивим і гарантувати збереження людського роду", - підкреслив Папа Римський.

Варто зазначити, що нещодавно понтифік записав термінове звернення до усіх людей, в якому нагадав про те, що вакцина проти коронавірусу повинна бути доступною для всіх людей, а особливо для бідного населення. За його словами, пандемія продемонструвала тяжке становище бідних та показала велику нерівність, яка панує у світі.

"Як не прикро, доступ до вакцини COVID-19 став пріоритетним для найбагатших. Було б сумно, якби вакцина стала власністю тої чи іншої нації, та не була універсальною для всіх", — зазначив понтифік.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Папа Римський наголосив, що людство повинно скористатися періодом пандемії коронавірусу COVID-19 для того, щоб отримати цінний досвід.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?