Прийшов, щоб мене вбити: репер Емінем розповів про шокуючі події у своєму житті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Прийшов, щоб мене вбити: репер Емінем розповів про шокуючі події у своєму житті

Прийшов, щоб мене вбити: репер Емінем розповів про шокуючі події у своєму житті
Джерело:  online.ua

Фанати переконані, що їхні кумири проживають ідеальне життя, в якому немає місця для смутку та насилля. Однак талановитий американський репер Емінем, який підкорив музичний олімп багато років тому, вирішив не приховувати від своїх прихильників трагічну подію, яку йому довелося пережити. За словами співака, нещодавно у його домівку у штаті Мічиган пробрався невідомий чоловік. Він пошкодив майно артиста і погрожував йому вбивством. Інцидент трапився ще навесні цьогоріч, проте пресі стало відомо про нього лише зараз - після судового слухання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання The Detroit News.

"Особу чоловіка, який погрожував Емінему розправою, встановили. Ним став безхатько Меттью Девід Гьюза. Інцидент трапився на початку квітня в містечку Клінтон Тауншіп, що в штаті Мічиган. Як повідомив репер, він прокинувся від того, що відчув присутність людини у своїй кімнаті. Спочатку музикант подумав, що перед ним його племінник, проте швидко зрозумів, що в його дім пробрався невідомий. На питання Емінема, чому він тут, Меттью Девід Гьюза заявив, що прийшов, аби вбити зірку", - йдеться в повідомленні.

Реперу вдалося викинути невідомого з кімнати і передати охороні. Коли поліцейські прибули на місце, охоронець боровся з безхатьком на землі. Пізніше стало відомо, що чоловік проник у домівку репера, розбивши вікно цеглиною.

"Меттью Девід Гьюза перебуває під вартою з 5 квітня. Судове засідання у справі незаконного вторгнення в будинок репера Емінема та псування майна відбулось 9 вересня. В ході слухання зловмисник почав стверджувати, що він товариш Емінема і мешкає неподалік. Проте адвокат, якого йому призначив суд, попередив, що в підсудного можуть бути проблеми з психічним здоров'ям", - пише видання.

Варто звернути увагу на те, що на судовому засіданні Емінема не було. Наступне слухання справи відбудеться вже 28 вересня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що реперка Alyona Alyona представила свій новий соціальний кліп на пісню "Сумно" та закликала українців не мовчати про насилля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?