Український боксер переміг нокаутом росіянина - видовищне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український боксер переміг нокаутом росіянина - видовищне відео

Український боксер переміг нокаутом росіянина - видовищне відео
Джерело:  online.ua

У російському Єкатеринбурзі відбувся вечір боксу - на рингу Академії єдиноборств РМК зустрілися українець Зоравор Петросян і росіянин Євген Вазем. Український спортсмен достроково виграв бій у росіянина. Після трьох раундів Вазем відмовився від продовження поєдинку, в результаті чого Петросян отримав перемогу технічним нокаутом і зберіг свій статут непереможеного в першому напівсередньому дивізіоні. Видовищне відео бою Петросян - Вазем опублікувала компанія, яка організувала бій між українцем і росіянином. Його можна подивитися на ONLINE.UA.

Український боксер з перших хвилин поєдинку був фаворитом бою. Вже у другому раунді він завдав серйозної шкоди супернику, в результаті якого у Вазема відкрилася кровотеча з носа. Третій раунд вийшов найяскравішим в поєдинку - Зоравор зайняв центр рингу і почав наносити численні удари, проходячи крізь блоки росіянина. Відразу ж після перерви Вазем вирішив відмовився від продовження бою.

Для Зоравора Петросяна ця перемога стала дев'ятою в кар'єрі - з моменту дебюту в 2018 році він до сих пір залишається непереможеним. Вазем програв в 12-й раз, на його рахунку 9 перемог. Важливо відзначити, що спочатку суперником українця повинен був стати представник Узбекистану Равшанбек Умурзаков, але він не зміг дістатися до Росії через ситуацію з пандемією коронавіруса.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Лас-Вегасі на арені MGM Grand відбувся довгоочікуваний бій літа відразу два титули чемпіона світу за версіями WBO і WBC, за які боролися українець Віктор Постол і американець Хосе Рамірес. Бій тривав усі 12 раундів, але за його результатами українець програв американцеві чемпіонські титули - перемогу за очками судді віддали Раміресу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?