Продається авто з кіноісторією - режисер "Мої думки тихі" здивував українців неймовірним сюрпризом
Категорія
Культура
Дата публікації

Продається авто з кіноісторією - режисер "Мої думки тихі" здивував українців неймовірним сюрпризом

Продається авто з кіноісторією - режисер "Мої думки тихі" здивував українців неймовірним сюрпризом
Джерело:  online.ua

Українська лірична комедія "Мої думки тихі" стала одним з найпопулярніших українських фільмів останнього часу - фільм підкорив не тільки українців, а й глядачів усього світу, що підтверджують престижні кінонагороди, які за картину отримав її режисер Антоніо Лукіч. Понад сто тисяч українців подивилися комедію в кінотеатрах країни і високо оцінили роботу Лукіча, який підняв актуальну в усі часи проблеми батьків і дітей, але в легкій гумористичний формі. Сьогодні режисер фільму "Мої думки тихі" підготував неймовірний сюрприз для фанатів картини - він вирішив продати машину з фільму, за кермом якого їздила його головна героїня Ірма Вітовська. Десятки українців зацікавилися пропозицією Лукіча, передає ONLINE.UA з посиланням на сторінку режисера в соцмережі.

"Продаю машину з фільму «Мої думки Тихі». Так, ту саму, яка їхала по Рахова задом і гордо носила шашечку таксі «Сакура Плюс». Volkswagen Golf MK2 1988 року", - йдеться в повідомленні режисера.

Лукіч визнав, що після зйомок фільму стан цієї машини був не кращим. Але він провів з нею проект по відновленню і тепер хочеть продати в хороші руки, так як не має часу, щоб займатися авто.

"Я мало вірю в те, що у нас можливо річ колишнього вживання продати дорожче, ніж вона коштувала з урахуванням «історичної» націнки. Якщо жуйку Алекса Фергюсона продали за 600 тисяч доларів, то в наших реаліях дорожче б коштувала тільки футболка Андрія Шевченка з «Мілана». Ну може ще щось, але точно не річ з кіно. Тому хотів би віддати за символічні 1500 доларів, але в хороші вмілі руки, з надією що через півроку я побачу її вже пофарбовану, на дисках BBS. Або просто хтось буде їздити на ній на дачу з сім'єю - так теж норм. Ця сума навряд чи половина того що було в неї вкладено (однієї тільки гуми в комплекті на 500 доларів). Раптом комусь цікавий цей шматочок скромної історії з нашим фільмом - все розповім і покажу", - йдеться в оголошенні Лукіча.

Українці зацікавилися автомобілем з кіноісторією. Вони пропонують Антоніо провести аукціон, так як вважають занадто низькою ціну на це історичне авто.

"О боги, мені не потрібна машина, але я фанат фільму)) Я подумаю !; О Боже !! (чутно звук падаючого без почуттів тіла). Я б купила, щоб відчувати себе як героїня Ірми під музло Viva Forewer; Фільм і так як про мене, навіть маю деяку схожість з головним героєм зовні ... і таку легенду б забрав з руками і ногами ....; А куртка Генка продається?) ", - відреагували фанати комедії на пропозицію Лукіча .

Нагадаємо, фільм "Мої думки тихі" - українська лірична комедія, яка стала дебютом українського режисера Антоніо Лукіча. Її прем'єра відбулася в січні 2020 року, хоча до цього картину показали в 2019 на секції East of West54-го Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах, де вона отримала Спеціальну премію журі. Головні ролі у фільмі зіграли Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український фільм Дмитра Томашпільського "Сторонній" продовжує стрімко підкорювати світ. Картина вже отримала десяток кінонагород і тепер відправляється на престижний кінофестиваль MOTELX - Лісабонський міжнародний фестиваль фільмів жахів, який є одним з головних фестивалів жанрів хоррора, фантастики і фентезі в світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?