Шкодую, що не вдарив - Неймар шокував заявою про конфлікт на полі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шкодую, що не вдарив - Неймар шокував заявою про конфлікт на полі

Шкодую, що не вдарив - Неймар шокував заявою про конфлікт на полі
Джерело:  online.ua

Матч французького турніру між ПСЖ та "Марселем" завершився гучним конфліктом. Інцидент на полі призвів одразу до кількох вилучень з обох команди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднені кадри та заяви футболістів.

За оприлюдненими даними, бійка почалася з того, як півзахисник паризького клубу Леандро Паредес збив гравця марсельців.

Тим часом у Неймара була бесіда на підвищених тонах з захисником іншої команди Альваро Гонсалесом, він навіть ляснув кілька разів долонею по його потилиці.

Леандро Паредес та Левен Кюрзав першими отримали від головного арбітра червоні картки. "Марсель" втратив у наступну мить Жордана Амаві та Даріо Бенедетто. Пізніше судді вивчили запис VAR і звернули увагу на вчинок Неймара — він також залишив поле передчасно.

За словами бразильської футбольної зірки, конфлікт почався з расизму, він звинуватив у неприпустимій поведінці Гонсалеса.

"Шкодую тільки, що не вдарив цього м***ка по обличчю. VAR відразу побачив мою "агресію". Хотілося б побачити повтори, як мене називають мавпою і сучим сином", - прокоментував Неймар інцидент у Twitter.

Нагадаємо, на початку вересня одразу три гравці ПСЖ здали позитивні тести на коронавірус COVID-19, серед них також був і Неймар. Згідно з непідтвердженими даними, після фіналу Ліги чемпіонів вони нібито відпочивали на Ібіці, де й підхопили інфекцію.

Як повідомляв ONLINE.UA, Неймар розкрив плани на свою кар’єру, він стверджує, що не планує залишати згадану команду попри усі чутки. За словами футболіста, він не планує переходити до "Манчестер Сіті" - відповідні чутки з'явилися на тлі кар'єрної паузи Ліонеля Мессі, який нібито збирався перейти до англійців з "Барселони".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?