Стрілянина в Нікополі - що відомо про гучний та кривавий інцидент
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина в Нікополі - що відомо про гучний та кривавий інцидент

Стрілянина в Нікополі - що відомо про гучний та кривавий інцидент
Джерело:  online.ua

На Дніпропетровщині рано вранці сталася кривава стрілянина, учасники якої наразі у повному складі невідомі. Жертвами інциденту стали щонайменше двоє осіб. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на поліцейську службу регіону.

За оприлюдненими даними, наразі на території області оголосили про проведення спеціальної поліцейської операції.

"14 вересня близько 6-ї ранку невідомий доставив до міської лікарні м. Нікополя двох чоловіків зі смертельними вогнепальними пораненнями. Особи загиблих встановлені", - наголосили у правоохоронних органах.

Відповідно до інциденту поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 п. 1 ст. 115 Кримінального кодексу — про умисне вбивство. Спеціалісти працюють над встановленням усіх деталей, правоохоронці ведуть пошуки головного підозрюваного для його подальшого затримання.

Нагадаємо, напередодні також у Нікополі зафіксували смерть 43-річного мешканця міста, той потрапив до лікарні у важкому стані після побиття. Перевірка встановила, що перед інцидентом той розділив алкогольні напої з 29-річним знайомим, з яким пізніше посварився — травми стали наслідками цієї суперечки. головного підозрюваного затримали відповідно до статті про умисне тяжке ушкодження (ч. 2 ст. 121 ККУ).

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній в’язень Кремля Володимир Балух опинився в реанімації після побиття. Офіс президента України у зв’язку з цим виступив з жорсткою невідкладною заявою. У Володимира Зеленського вимагають термінового розслідування інциденту.

Володимир Балух знаходиться у важкому стані після нападу. У Верховній Раді оприлюднили нові приголомшливі подробиці про напад на політв'язня, який провів довгі місяці за російськими гратами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?