Це загроза для цивілізації - на міжнародній арені розгорівся новий скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Це загроза для цивілізації - на міжнародній арені розгорівся новий скандал

Це загроза для цивілізації - на міжнародній арені розгорівся новий скандал
Джерело:  online.ua

Очільник керівної партії Польщі "Право і справедливість" Ярослав Качинський шокував світ новою скандальною заявою - він зізнався, що вважає ЛГБТ загрозою для західної цивілізації і закликав боротися з цією загрозою. Що важливо розуміти, нещодавно також заступник міністра з уряду Польщі запропонував називати всю країну "зоною, вільною від ЛГБТ" після того, як Єврокомісія відмовилася фінансувати проєкти польських міст, які приймали такі резолюції. Група з прав ЛГБТ ILGA-Europe в індексі наголосили, що Польща є найбільш гомофобською країною в ЄС з точки зору прав ЛГБТ. Про це інформує ONLINE.UAз посиланням на інтерв’ю Качинського для тижневика Sieci.

"Наша цивілізація, як казав мій покійний брат Лех Качинський, найдобріша до людини в історії світу. З цією течією (ЛГБТ – ред.), яка сьогодні так атакує, боротися треба - хоч і розумно. Це не означає, що не боротися або боротися з якоюсь небувалою м'якістю або без готовності використовувати всі засоби, якими володіє держава... Я за те, щоб активно протистояти цим загрозам для нашої цивілізації, тому що досвід пасивності показує завжди один і той же ефект" - наголосив Ярослав Качинський.

Окрім того, польський політик нагадав про Ірландію, яка, за його оцінкою, не так давно була настільки католицькою країною, що в порівнянні з нею Польща "виглядала державою з войовничим безбожництвом", а сьогодні "є католицькою пустелею з войовничою ЛГБТ-ідеологією".

"Значить, треба ставити греблю і шукати якомога більші кошти, щоб вона була міцною. Звичайно, основним заходом має бути переконання, переконання, щоб люди не впадали в безумство" - підкреслив Ярослав Качинський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українську мережу підкорює перша у світі музична колаборація, стати частиною якої може кожна толерантна людина — "Різні. Рівні".  Сергій Бабкін, Аліна Паш, YUKO, Constantinе, KRUTЬ, Gurt [O], Latexfauna заспівали Маніфест Толерантності на підтримку ЛГБТ+.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?