По 100 доларів за прогулянку - влада Канади вирішила роздавати гроші туристам
Категорія
Світ
Дата публікації

По 100 доларів за прогулянку - влада Канади вирішила роздавати гроші туристам

По 100 доларів за прогулянку - влада Канади вирішила роздавати гроші туристам
Джерело:  online.ua

Влада Канади зробила несподіваний сюрприз туристам, який привернув увагу міжнародних ЗМІ. Там вирішили будь-яким способом врятувати туризм, так як країна, а особливо канадська столиця Оттава, дуже від нього залежить. У зв'язку з пандемією коронавіруса і зниженням туристичного потоку Оттава вже втратила близько 1 млрд доларів, тому було прийнято рішення пустити в хід контрзаходи, вельми привабливі для туристів. Тепер кожен турист, що приїжджає в Оттаву, може розраховувати на 100 доларів. Таку суму виплачуватимуть навіть якщо людина приїхала просто погуляти по місту. Цікаві подробиці нової туристичної акції повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ottawa Matters.

Відзначається, що туристична акція передбачає знижку в 100 доларів при бронюванні житла туристами за допомогою спеціальної пропозиції. Таким чином влада хоче допомогти місцевому бізнесу, який постраждав від пандемії коронавіруса. За задумом чиновників, люди, які отримали гроші, будуть більш охоче їх витрачати.

Важливо відзначити, що раніше в Оттаві вже вдавалися до подібного трюку і кожному туристу видавали банківську карту з 100 доларами на рахунку. Ці гроші людина могла витратити на свій розсуд під час перебування в Оттаві. Така акція, як зазначили чиновники, була дуже популярною серед туристів. Але зараз туристична ситуація склалася вкрай критично і місцеві бізнесмени ледь виживають через коронакризу. Тому влада вирішила не ризикувати і замінили подарункові готівкові кошти на знижку.

Як відомо, туризм - це третя стаття доходів для столиці Канади,. У цій сфері працює 43 тисячі жителів і щорічно вона приносить 2,2 млрд доларів. У зв'язку з карантином там скасували всі літні фестивалі та інші події, на які щорічно з'їжджалися тисячі туристів з усього світу. Втім, і на даний момент в Канаді діє карантин і закриті кордони з іншими країнами як мінімум до 30 вересня. Подорожувати по країні можуть тільки жителі Канади.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Італії влаштували розпродаж будинків по 30 гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?