Динамо проти АЗ Алкмаар - де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо проти АЗ Алкмаар - де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Динамо проти АЗ Алкмаар - де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Київське "Динамо" незабаром проведе перший матч у новому сезоні єврокубків та з новим головним тренером - Мірча Луческу. На поле клуб зустрінеться з нідерландським "АЗ" (Алкмаар). Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані.

Згідно з оприлюдненими подробицями, гра відбудеться вже ввечері у вівторок 15 вересня. Прийматиме її київський НСК "Олімпійський".

Транслюватиме матч, який починається о 20:00, телеканал "2+2".

Карантин, введений через коронавірус COVID-19, суттєво змінив порядок ігор кваліфікаційного етапу Ліги чемпіонів. Поточний 3-й раунд складається лише з одного двобою, за його результатами команди прямуватимуть далі у згаданий турнір чи "вилетатимуть" до Ліги Європи.

Для "Динамо" та "АЗ" цей матч стане вже третім в їхньої історії, останнє команди зустрічалися під час групового етапу Ліги Європи 2010/2011. Тоді у Нідерландах кияни здолали суперника з рахунком 2:1.

Другий матч раунду український клуб також виграв — на цей раз у Києві з рахунком 2:0.

"Динамо" потрапило до третього кваліфікаційного раунду як віцечемпіон України. У минулому сезоні "біло-сині" фінішували другими в національному чемпіонаті та отримали право стартувати з цього етапу кваліфікації",- пояснили на офіційному сайті киян.

Тим часом "АЗ" мало шанс потрапити до ліги чемпіонів прямо, без кваліфікації — завадив зрив чемпіонату Нідерландів на тлі пандемії. Лідером турніру без гри став "Аякс", який мав стільки ж балів, однак перевищив суперника за додатковими показниками.

Раніше "Динамо" розчарувало фанатів нульовою нічиєю з "Десною".

Як повідомляв ONLINE.UA, матч французького турніру між ПСЖ та "Марселем" завершився гучним конфліктом. Інцидент на полі призвів одразу до кількох вилучень з обох команди, серед володарів червоної картки — Неймар.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?