Кейт Міддлтон посварилася із королевою Єлизаветою - уже відома причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кейт Міддлтон посварилася із королевою Єлизаветою - уже відома причина

Кейт Міддлтон посварилася із королевою Єлизаветою - уже відома причина
Джерело:  online.ua

Королівська родина Великої Британії завжди знаходиться у центрі уваги - за життям її членів уважно стежать чимало людей із різних куточків світу. Так, нещодавно стало відомо, через що Кейт Міддлтон посварилась з королевою Єлизаветою II. За попередніми даними, це сталося тому, що матір Меган Маркл прийняли в родині краще, ніж матір Міддлтон. Видання Express звернуло увагу на те, що Маркл дуже близька зі своєю матір'ю Доріел. Коли Меган з принцом Гаррі переїхали в Каліфорнію в США, припускали, що Дорія буде разом з ними, щоб допомагати виховувати сина Арчі, передає ONLINE.UA.

Журналісти розповідають, що під час весілля Гаррі та Меган принц Чарльз подав Доріел руку, потім з нею мило розмовляв на виході з каплиці Святого Георгія, що неабияк здивувало та зворушило публіку. Але тільки через декілька місяців почалась сварка між герцогинею Кейт Міддлтон і королевою Єлизаветою II.

"Кетрін розлютилася, дізнавшись, що королева запропонувала матері Меган провести різдвяні канікули в її резиденції в Сандрінгемі", - наголошує видання Express.

За словами журналістів, її Міддлтон ніколи не запрошували провести Різдво з королівською родиною. Тому Кейт побачила в цьому певну зневагу до неї та її сім'ї.

Що важливо розуміти, також раніше стало відомо, що Кейт Міддлтон вважає складання королівських обов’язків колишніми герцогами Сассекськими егоїстичним рішенням. Британські медіа стверджують, що саме Меган Маркл вплинула на рішення принца Гаррі та переконала його, що в США їм буде краще жити. Однак закохані не подумали про інших членів родини, коли зважилися на дане рішення. Відомо, що Кейт Міддлтон була розлючена та виснажена, оскільки вона з Вільямом отримала ще більше роботи, тому часу на трьох дітей їм інколи бракує.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, в житті Меган Маркл сталася нова несподівана подія - вона подружилася із зіркою світової музичної сцени Адель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?